Over gegevensverstrekking (EU, VK, inwoners van de Amerikaanse staat Californië, Brazilië)

Bekijk informatie over de gegevens die aan Kaspersky zijn verstrekt tijdens het gebruik van eerdere versies van de app.

Gegevens zijn verstrekt aan Kaspersky met behulp van Kaspersky 11.64.X.XXX en hoger.

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wet en de toepasselijke Kaspersky regels. De gegevens worden via een beveiligd kanaal verzonden.

We gebruiken persoonlijk en niet-persoonlijke gegevens.

Persoonlijke gegevens

U kunt de persoonlijke gegevens die onder de licentieovereenkomst voor eindgebruikers, het privacybeleid, de marketingverklaring of de verklaring van het Kaspersky beveiligingsnetwerk worden verstrekt, in het bijbehorende juridische document inzien.

Bekijk een juridisch document

Niet-persoonlijke data

We gebruiken de volgende niet-persoonlijke gegevens om de kernfunctionaliteit van de Software te behouden:

Om de ononderbroken werking van de Software te garanderen, moet de leverancier van de diensten van derden de volgende informatie verwerken en ontvangen over de licentie die u hebt verkregen, en de computer waarop u de software zult installeren:

De Rechthebbende is niet verantwoordelijk voor de verwerking van gegevens wanneer u de diensten van Derden gebruikt. Door de Software te gebruiken voor toegang tot en/of het gebruik van diensten van Derden, bent u verantwoordelijk voor kennisname van de regels voor gegevensverwerking en procedures die worden beschreven in het privacybeleid van de aanbieder van de diensten van Derden.

De aanbieder van de dienst van derden verwerkt informatie in overeenstemming met zijn privacybeleid. U kunt de volledige inhoud ervan vinden en lezen op https://firebase.google.com/terms/crashlytics-app-distribution-data-processing-terms