Om tillhandahållande av data (EU, Storbritannien, invånare i den amerikanska delstaten Kalifornien, Brasilien)

Se information om data som tillhandahålls till Kaspersky när föregående versioner av appen används.

Data som skickas till Kaspersky med Kaspersky-appen 11.85.X.XXX och senare

Kaspersky skyddar all information som tas emot i enlighet med lagstiftningen och tillämpliga Kaspersky-regler. Data skickas över en säker kanal.

Vi använder personliga och icke-personliga data.

Personuppgifter

Du kan visa personuppgifter som tillhandahålls enligt licensavtalet för slutanvändare, sekretesspolicyn, marknadsföringsmeddelandet och Kaspersky Security Network Statement i motsvarande juridiska dokument.

Visa ett juridiskt dokument

Ej personliga data

Vi använder följande icke-personliga data för att bevara programvarans huvudfunktioner:

Om du loggar in på webbportalen genom att använda ditt konto i en tredjeparts autentiseringsleverantörstjänst måste rättighetsinnehavaren ta mot och behandla följande information från din enhet:

Följande data kan också behandlas:

Databehandling i autentiseringsleverantörens tjänster regleras av respektive autentiseringsleverantörs sekretessmeddelande.

Tillgängligheten till autentiseringsleverantörens tjänster beror på regionen och versionen av den använda programvaran och kan variera beroende på region och version.

För att säkerställa störningsfri användning av programmet måste leverantören av tredjepartstjänsterna behandla och ta emot följande information om licensen du har köpt och datorn där du installerar programvaran:

Rättsinnehavaren ansvarar inte för behandlingen av data när du använder tredje parts tjänster. Genom att använda programvaran för att få åtkomst till eller använda tjänster från tredje part ansvarar du för att bekanta dig med reglerna och förfarandena för databehandling som beskrivs i integritetspolicyn från leverantören av tredjepartstjänsterna.

Leverantören av tjänsten från tredje part behandlar informationen i enlighet med sin sekretesspolicy. Du kan hitta och läsa hela innehållet på https://firebase.google.com/terms/crashlytics-app-distribution-data-processing-terms