VPN kan ikke bruges i alle lande

I nogle lande er brug af VPN begrænset af lovgivningen. I øjeblikket er Kaspersky VPN funktionalitet ikke tilgængelig i følgende lande:

I disse lande er VPN-funktionen ikke tilgængelig. Hos Kaspersky gør vi vores bedste for at forhindre køb af VPN-abonnementer i disse områder.

Hvis du ved et uheld købte et abonnement på Kaspersky VPN i et af de ovennævnte lande, anbefaler vi, at du gør følgende:

For at lære om VPN tilgængelighed i Rusland, læs venligst denne artikel.