Huawei- ja Honor-laitteet

EMUI-käyttöliittymää käyttävillä Huawei-laitteilla tulee suorittaa alkuasennus Kaspersky-sovelluksen toiminnan varmistamiseksi.

Vaiheissa saattaa olla eroja laitteen mallista ja käyttöjärjestelmän versiosta riippuen.

Vaihe 1. Poista Kaspersky-sovellus akun optimointitilasta

Tämän tekeminen mahdollistaa ponnahdusikkunoiden näyttämisen saapuvien puheluiden aikana, jopa akun optimointitilan ollessa päällä.

Sovelluksen poistaminen akun optimointitilasta

Vaihe 2. Lukitse Kaspersky-sovellus laitteen muistissa

Tämän tekeminen varmistaa, ettei laitteen käyttöjärjestelmä pura sovellusta laitteen muistista.

Sovelluksen lukitseminen laitteen muistiin

Vaihe 3. Ota Kaspersky-sovelluksen manuaalinen käynnistyksenhallinta käyttöön

Ota Kaspersky Internet Securityn manuaalinen käynnistyshallinta käyttöön

Tämän suorittaminen mahdollistaa sovelluksen käynnistymisen hallitsemisen.

Kaspersky-sovellusta koskevat tunnetut ongelmat ja niiden ratkaisut HUAWEI- ja HONOR-laitteilla: