XIAOMI-laitteet

XIAOMI-laitteilla tulee suorittaa alkuasennus Kaspersky-sovelluksen toiminnan varmistamiseksi.

Vaiheissa saattaa olla eroja laitteen mallista ja käyttöjärjestelmän versiosta riippuen.

Vaihe 1. Myönnä Kaspersky-sovellukselle erityiset käyttöoikeudet

Tämän vaiheen suorittaminen mahdollistaa seuraavien sovellustoimintojen oikean toiminnan:

Erikoiskäyttöoikeuksien salliminen manuaalisesti

Vaihe 2. Lukitse Kaspersky-sovellus laitteen muistissa

Tämän tekeminen varmistaa, ettei laitteen käyttöjärjestelmä pura sovellusta laitteen muistista.

Sovelluksen lukitseminen laitteen muistiin

Kaspersky-sovellusta koskevat tunnetut ongelmat ja niiden ratkaisut XIAOMI-laitteilla:

Vaiheissa saattaa olla eroja laitteen mallista ja käyttöjärjestelmän versiosta riippuen.

Esimerkiksi Xiaomi Redmi Note 3 -laitteella Android 6.0.1 -käyttöjärjestelmässä, siirry kohtaan Asetukset > Akku ja suorituskyky > Hallitse sovellusten akunkäyttöä > Valitse sovellukset (käytössä mikäli virransäästötila on käytössä) > Kaspersky-sovellus > Ei rajoituksia.

Akun käytön määrittämistä varten Kaspersky-sovellus voi ohjata sinut Tietoturvasovellukseen, joka on esiasennettu joihinkin XIAOMI-laitteisiin. Joissakin tapauksissa Kaspersky-sovelluksen akun käyttöä koskevia asetuksiasi ei välttämättä tallenneta. Voit korjata tämän avaamalla Tietoturvasovelluksen XIAOMI-laitteellasi ja varmistamalla, että olet hyväksynyt kaikki käytännöt, mukaan lukien tietojen käsittelyä koskevat käytännöt, ja myöntänyt sovellukselle pyydetyt käyttöoikeudet. Yritä tämän jälkeen hallita ja tallentaa akun käyttöasetuksia uudelleen.