HTC-laitteet

Kaspersky-sovellusta koskevat tunnetut ongelmat ja niiden ratkaisut HTC-laitteilla:

Tietyistä HTC-laitteiden laiteohjelmisto-ominaisuuksista johtuen ongelmia voi ilmetä syötettäessä salasanaa millä tahansa muulla kuin englanninkielisellä asettelulla.

Kielikytkin ei toimi salasanakentässä. Ongelman tiedetään esiintyvän HTC M8:ssa.

Mikäli haluat syöttää salasanan muulla kuin englanninkielisellä asettelulla, käytä jotain seuraavista vaihtoehdoista:

1. Asenna kolmannen osapuolen näppäimistö Google Playsta ja syötä salasana sen avulla.
  2. Kirjoita salasana toiseen sovellukseen, kopioi ja liitä se sitten salasanan syöttökenttään.