A VPN nem érhető el bizonyos régiókban

Egyes régiókban a VPN használata jogilag szabályozott. Jelenleg a Kaspersky VPN funkciói nem érhetőek el a következő országokban:

Ezekben az országokban a Kaspersky VPN funkció nem lesz elérhető. A Kaspersky mindent megtesz, hogy megakadályozza a VPN-előfizetés megvásárlását ezekben a régiókban.

Ha véletlenül előfizetést vásárolt a Kaspersky VPN-hez a fent felsorolt régiók egyikében, erősen ajánlott, hogy tegye a következők egyikét:

Ha többet szeretne megtudni a VPN oroszországi elérhetőségéről, kérjük, olvassa el ezt a cikket.

Felfüggesztett értékesítés Indiában

A Kaspersky felfüggesztette a Kaspersky VPN Secure Connection értékesítését Indiában: ezentúl nem lesz elérhető sem önálló termékként, sem a Kaspersky Plus, Kaspersky Premium vagy Kaspersky Small Office Security összetevőjeként.

Azokban az esetekben, amikor a Kaspersky VPN Secure Connection fizetős verziója már aktiválva van – önálló termékként vagy a Kaspersky Plus, Kaspersky Premium vagy Kaspersky Small Office Security összetevőjeként –, az előfizetési időszak végéig továbbra is működik. Az automatikus megújítás továbbra is a szokásos módon működik.

Van egy fizetős előfizetésem, és szeretném telepíteni a VPN-t is tartalmazó alkalmazásomat.

Ha van egy aktív, Indiában vásárolt fizetős előfizetése, amely tartalmazza a VPN-t, és gondjai vannak az alkalmazás telepítésével vagy frissítésével, kövesse az alábbi utasításokat.

Android, iOS vagy macOS esetén vegye fel a kapcsolatot a Kaspersky Ügyfélszolgálattal.

Windows esetén az alkalmazást a My Kaspersky oldalról szerezheti be:

  1. Azon az eszközön, amelyre telepíteni szeretné az alkalmazást, jelentkezzen be a My Kaspersky oldalon az előfizetéséhez kapcsolódó fiókkal
  2. Válassza ki a használni kívánt előfizetést
  3. Kattintson a Letöltés gombra

    Vagy lépjen kapcsolatba a Kaspersky Ügyfélszolgálattal.

Oldal tetejére