XIAOMI-enheter

På XIAOMI-enheter er det nødvendig med et førstegangsoppsett for å sikre at Kaspersky-appen fungerer som normalt.

Noen trinn kan variere avhengig av enhetsmodellen og versjonen til operativsystemet.

Steg 1. Gi Kaspersky-appen spesielle tillatelser

Ved å utføre dette steget vil følgende funksjoner i appen fungere som de skal:

Hvordan gi spesielle tillatelser manuelt

Steg 2. Lås Kaspersky-appen i enhetens minne

Ved å ta dette steget sørger du for at operativsystemet ikke fjerner appen fra enhetsminnet.

Hvordan låse appen i minnet

Kaspersky-appen har også følgende kjente problemer og mulige løsninger på XIAOMI-enheter:

Noen trinn kan variere avhengig av enhetsmodellen og versjonen til operativsystemet.

For eksempel, på Xiaomi Redmi Note 3 med Android 6.0.1, gå til Innstillinger > Batteri og ytelser > Administrer batteribruk for apper > Velg apper (tilgjengelig hvis strømsparingsmodus er på) > Kaspersky-appen > Ingen begrensninger.

For å konfigurere batteribruk kan Kaspersky appen omdirigere deg til Security appen, som er forhåndsinstallert på noen XIAOMI enheter. I noen tilfeller kan det hende at innstillingene for batteribruk for Kaspersky appen ikke blir lagret. For å fikse dette, åpne Security appen på XIAOMI enheten din og sørg for at du har akseptert alle retningslinjer, inkludert de som gjelder databehandling, og gitt appen de forespurte tillatelsene. Etter dette kan du prøve å administrere og lagre innstillingene for batteribruk igjen.