HTC-enheter

Kaspersky-appen har også følgende kjente problemer og mulige løsninger på HTC-enheter:

På grunn av visse fastvarefunksjoner på HTC-enheter, kan det oppstå problemer når du skriver inn et passord ved hjelp av alle oppsett, bortsett fra den engelske.

Språkbryter fungerer ikke i passordfeltet. Problemet er kjent for å forekomme på HTC M8.

For å angi et passord i en ikke-engelsk layout, bruk ett av følgende alternativer:

1. Installer et tredjeparts tastatur fra Google Play og bruk det til å skrive inn passordet.
  2. Skriv inn passordet i et annet program, og kopier og lim det deretter inn i passordfeltet.