Huawei- en Honor-apparaten

Op Huawei-apparaten met de EMUI-interface is een eerste opzet nodig om ervoor te zorgen dat Kaspersky-app goed werkt.

Sommige stappen kunnen verschillen naargelang het model van het apparaat en de versie van het besturingssysteem.

Stap 1. Sluit Kaspersky-app uit van de batterijoptimalisatiemodus

Als u deze stap uitvoert, kunt u pop-upberichten weergeven tijdens inkomende gesprekken, zelfs als de modus voor batterijoptimalisatie is ingeschakeld.

Hoe de app uit te sluiten van de batterij-optimalisatiemodus

Stap 2. Vergrendel Kaspersky-app in het geheugen van het apparaat

Door deze stap te nemen kan de app niet door het besturingssysteem uit het geheugen van het apparaat worden gehaald.

Hoe de app in het geheugen te vergrendelen

Stap 3. Zet het handmatig beheren voor het opstarten van Kaspersky-app aan.

Het nemen van deze stap staat u toe het opstarten van de app te beheren.

Hoe zet u het handmatig beheren van het opstarten van de app aan?

Kaspersky-app heeft ook de volgende bekende problemen en mogelijke oplossingen op HUAWEI- en HONOR-apparaten: