SAMSUNG apparaten

De volgende SAMSUNG-apparaten worden niet ondersteund:

Het installeren van de app op deze apparaten kan leiden tot fouten en verlies van gegevens.

Kaspersky-app kan niet via Google Play op deze apparaten worden geĂ¯nstalleerd.

Als u al een abonnement voor Kaspersky-app hebt gekocht, vraag dan een terugbetaling aan van de Kaspersky Klantenservice via My Kaspersky.

Kaspersky-app heeft de volgende bekende problemen en mogelijke oplossingen op SAMSUNG-apparaten: