Indisponibilitatea VPN în anumite regiuni

În unele regiuni, utilizarea VPN-ului este reglementată legal. În prezent, funcționalitatea Kaspersky VPN nu este disponibilă în următoarele țări:

În aceste țări, funcționalitatea Kaspersky VPN nu va fi disponibilă. Kaspersky face tot posibilul pentru a împiedica achiziționarea unui abonament VPN în aceste regiuni.

Dacă ați achiziționat din greșeală un abonament Kaspersky VPN într-una din regiunile enumerate mai sus, vi se recomandă expres să efectuați una dintre următoarele:

Pentru a afla despre disponibilitatea VPN în Rusia, vă rugăm să citiți acest articol.

Vânzări suspendate în India

Kaspersky a suspendat vânzările produsului Kaspersky VPN Secure Connection în India: acesta nu va mai fi disponibil ca produs autonom sau ca și componentă în cadrul produselor Kaspersky Plus, Kaspersky Premium sau Kaspersky Small Office Security.

În cazurile în care versiunea plătită a Kaspersky VPN Secure Connection a fost deja activată – ca produs autonom sau ca și componentă în Kaspersky Plus, Kaspersky Premium sau Kaspersky Small Office Security – aceasta va continua să funcționeze până la sfârșitul perioadei de abonament. Reînnoirea automată va continua să funcționeze ca de obicei.

Am un abonament plătit și vreau să instalez aplicația mea care include VPN

Dacă aveți un abonament plătit activ achiziționat în India, care include VPN, și întâmpinați probleme la instalarea sau actualizarea aplicației, vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos.

Pentru Android, iOS sau macOS, contactați Serviciul clienți Kaspersky.

Pentru Windows, obțineți aplicația din My Kaspersky:

  1. Pe dispozitivul pe care doriți să vă instalați aplicația, conectați-vă la My Kaspersky în contul la care este asociat abonamentul dvs.
  2. Selectați abonamentul pe care doriți să îl utilizați
  3. Faceți clic pe butonul Descărcare

    În mod alternativ, contactați Serviciul clienți Kasperskye.

Începutul paginii