Недоступност VPN функције у одређеним регијама

У неким регијама употреба VPN услуге је законски регулисана. Тренутно, Kaspersky VPN функционалност није доступна у следећим земљама:

У овим земљама Kaspersky VPN функционалност неће бити доступна. Kaspersky даје све од себе да спречи куповину VPN претплате у овим регијама.

Уколико сте случајно купили претплату за Kaspersky VPN апликацију у једној од горе наведених регија, препоручујемо вам да урадите нешто од следећег:

Да бисте сазнали више о расположивости VPN функције у Русији, молимо вас да прочитате овај чланак.

Престанак продаје у Индији

Kaspersky је за сада прекинуо продају Kaspersky VPN Secure Connection у Индији: више није доступно као самостални производ, нити као компонента у Kaspersky Plus, Kaspersky Premium или Kaspersky Small Office Security апликацијама.

У случајевима где је активирана плаћена верзија Kaspersky VPN Secure Connection – било као самостални производ или као компонента у Kaspersky Plus, Kaspersky Premium или Kaspersky Small Office Security производима – наставиће са радом до окончања претплатничког периода. Аутоматска обнова наставља да ради као и до сада.

I have a paid subscription, and I want to install my app which includes VPN

Уколико имате активну плаћену претплату купљену у Индији која садржи VPN, и имате проблема са инсталирањем или ажурирањем апликације, молимо следите упутства испод.

За Android, iOS или macOS, обратите се Kaspersky Корисничком сервису.

За Windows, прибавите апликацију са My Kaspersky:

  1. На уређају на којем желите да инсталирате апликацију, пријавите се на My Kaspersky налогом који је повезан са вашом претплатом.
  2. Изаберите претплату коју желите да користите
  3. Кликните на дугме Преузми.

    Поред тога, можете да се обратите Kaspersky Корисничком сервису.

Врх странице