VPN är inte tillgängligt i vissa regioner

I vissa regioner regleras användning av VPN enligt lag. För närvarande är Kaspersky VPN-funktionerna inte tillgängliga i följande länder:

I dessa länder är Kaspersky VPN-funktionerna inte tillgängliga. Kaspersky gör sitt bästa för att förhindra köp av VPN-prenumeration i dessa regioner.

Om du köpte en Kaspersky VPN-prenumeration av misstag i en av regionerna ovan rekommenderar vi att du gör något av följande:

För att lära dig mer om VPN-tillgänglighet i Ryssland, läs den här artikeln.