Huawei- och Honor-enheter

På Huawei-enheter med EMUI-gränssnittet behövs en inledande konfigurering för att se till att Kaspersky-appen fungerar som det ska.

Vissa steg kan variera beroende på enhetens modell och version av operativsystemet.

Steg 1. Undanta Kaspersky-appen från batterioptimeringsläget

Genom att vidta det här steget kan popupmeddelanden visas under inkommande samtal även när batterioptimeringsläget är aktiverat.

Så här undantar du appen från batterioptimeringsläget

Steg 2. Lås Kaspersky-appen i enhetens minne

Det här steget gör att den inlästa appen inte tas bort från enhetens minne av operativsystemet.

Låsa appen i minnet

Steg 3. Aktivera manuell hantering för att starta Kaspersky-appen

Aktivera manuell hantering för att starta Kaspersky

Med det här steget kan du hantera hur appen startas. Aktivera manuell hantering av appstart

Följande problem och möjliga lösningar har identifierats i Kaspersky-appen på HUAWEI- och HONOR-enheter: