Sovelluksen pääikkuna

Sovelluksen pääikkunan avaaminen

Sovelluksen pääikkunan käyttötarkoitus

Sovelluksen pääikkunassa voit tarkastella tietoja tietokoneen suojauksen tilasta, Tiedoston virustorjunnan ja Verkon virustorjunnan tilasta ja virustarkistusten edistymisestä sekä suosituksia Macin suojauksen parantamiseksi.

Sovelluksen pääikkunassa voit myös:

Sovelluksen pääikkunan säätimet

Sovelluksen pääikkuna sisältää seuraavat säätimet:

Suojaustilan ilmaisin kertoo nykyisen tietokoneen suojauksen tilan:

Tietokoneen suojaustilan ilmaisimen lisäksi sovelluksen pääikkunan oikeassa ruudussa on tekstiä, joka ilmaisee tietokoneen suojaustilan ja näyttää uusimmat Suojauskeskuksen raportoimat tietoturvaongelmat ja -uhkat sekä Kasperskyn viimeisimmät uutiset ja suositukset.

Sovelluksen ikkunan alaosassa sijaitsevia painikkeita napsauttamalla voit suorittaa seuraavat toiminnot:

Avata Tarkistus-ikkunan Pikatarkistus-, Täydellinen tarkistus- ja Mukautettu tarkistus -tehtävien suorittamiseksi.

Avata Päivitys-ikkunan, jossa voit hallita päivitystehtäviä

Avata Tietosuoja-ikkunan, jossa voit säätää tietosuoja-asetuksia ja tarkistaa tilisi.

Avata Kiintolevyn kunto -ikkunan, jossa voit tarkastella kiintolevyjesi tilaa (vain Kaspersky Plus ja Premium).

Avata Kotiverkko-ikkunan, jossa voit tutkia Wi-Fi-kotiverkkosi laitteita (vain Kaspersky Plus ja Premium).

Avata Verkonhallinta-ikkunan.

Verkonhallinta on saatavilla vain, jos olet aktivoinut sovelluksen Kaspersky Small Office Securityn aktivointikoodilla. Jos muutat aktivointikoodia, Verkonhallinta vaihtuu Käytönhallinnaksi (Kiina ja Japani). Käytönvalvonnassa on samat toiminnot kuin Verkonvalvonnassa.

Sovelluksen ikkunan alimman ruudun painikkeita napsauttamalla voit suorittaa seuraavat toiminnot:

Kirjaudu sisään

Avata ikkunan, jossa voit kirjautua sisään My Kasperskyyn.

<My Kaspersky -tili>

Avata ikkunan, jossa voit siirtyä My Kaspersky -verkkosivustoon tai kirjautua ulos My Kasperskysta.

Ympyröity oikealle osoittava nuoli

Avata Käyttöoikeudet-ikkunan, jossa voit tarkastella tietoja tilauksestasi.