Hoofdvenster van het programma

Het hoofdvenster van het programma openen

Doel van het hoofdvenster van het programma

In het hoofdvenster van het programma kun je informatie bekijken over de status van de computerbescherming, de status van Anti-Virus voor Bestanden en Web Anti-Virus, de voortgang van virusscans, en aanbevelingen om de bescherming van de Mac te verbeteren.

Je kunt via het hoofdvenster van het programma ook het volgende doen:

Regelaars in het hoofdvenster van het programma

Het hoofdvenster van het programma bevat de volgende regelaars:

De indicator voor de beschermingsstatus geeft de huidige status van de computerbescherming aan:

In het rechterpaneel van het hoofdvenster van het programma zie je niet alleen de indicator voor de beschermingsstatus maar de status van de computerbescherming en de laatste problemen met de computerbescherming en dreigingen die zijn gemeld door Beschermingscentrum, samen met het meest recente nieuws en aanbevelingen van Kaspersky.

Je kunt de volgende acties uitvoeren door op de knoppen onder in het venster te klikken:

Het venster Scan openen om Snelle Scan, Volledige Scan en Aangepaste Scan te starten.

Het venster Werk bij openen om updatetaken te beheren

Het venster Privacy openen om je privacy-instellingen aan te passen en je accounts te controleren.

Het venster Toestand HD openen om de toestand van je harde schijven te checken (alleen Kaspersky Plus en Premium).

Het venster Thuisnetwerk openen om de apparaten in het draadloze thuisnetwerk te controleren (alleen Kaspersky Plus en Premium).

Het venster Webcontrole openen.

Webcontrole is alleen beschikbaar als je het programma hebt geactiveerd met een activatiecode voor Kaspersky Small Office Security. Als je de activatiecode wijzigt, wordt Webcontrole vervangen door Ouderlijk Toezicht (China en Japan). Ouderlijk Toezicht heeft dezelfde functionaliteit als Webcontrole.

Je kunt de volgende acties uitvoeren door op de knoppen in het onderste paneel van het venster te klikken:

Log in

Het venster openen waarin je kunt inloggen bij My Kaspersky.

<My Kaspersky-account>

Het venster openen waarin je naar de My Kaspersky-website kunt gaan of bij My Kaspersky kunt uitloggen.

Omcirkelde pijl naar rechts

Het venster Licentiebeheer openen waarin je de informatie over het abonnement kunt bekijken.