Premium-supporttjenester

Bemærk: Kaspersky Premium-supporttjenester over telefonen er ikke tilgængelige i visse regioner. Du vil kun kunne bruge Premium Support Services under et betalt abonnement.

Med Kaspersky Premium-supporttjenester får du ekstra beskyttelse og nemhed, herunder prioriteret adgang, ekspertinstallationstjenester, kontrol og fjernelse virus samt pc-tilstandstjek.

Ekspert installationstjenester

Når du har et installationsproblem på din computer, kan du ringe til os, så vil Kaspersky-eksperten, med fjernadgang:

Premium supportlinje

Prioritetsadgang til en premium-supportmedarbejder via telefon eller chat. Kundetelefonopkald får højeste prioritet (spring køen over). Chatprogrammet, der leveres, inkluderer fjernhjælpsfunktioner.

Fjern-IT-tjenester

Et-kliks-adgang til chat med en premium-supportmedarbejder med ubegrænset fjernhjælp inkluderet. Læn dig tilbage og slap af, mens vi ordner det!

Ekspertvirustjek og fjernelse

Professionel fjernelse af virus og spyware på alle Windows-enheder med et Kaspersky-program installeret.

Pc sundhedstjekstjenester

Under et sundhedstjek udfører vores eksperter en inspektion af flere punkter for at sikre enheden det højeste niveau af beskyttelse og ydeevne.

Bemærk: For at bruge Kaspersky Premium-supporttjenester skal du ringe til det telefonnummer, der er tildelt det land, hvor du har købt Kaspersky Premium-abonnementet.