Identitetsovervåking

Kaspersky Premium inkluderer Kaspersky identitetsovervåking av Pango – et globalt identitets- og cyberbeskyttelsesselskap. Denne funksjonaliteten gir beskyttelse mot identitetstyveri og overvåkingstjenester som administreres gjennom My Kaspersky-kontoen din.

Kasperskys identitetsovervåkingsfunksjonalitet er bare tilgjengelig i Kaspersky Identity Shield eller i Kaspersky Premium og Identity Shield.

Opprett og få tilgang til din Kaspersky identitetsovervåkingsprofil

Tjenester for identitetsovervåking

Overvåking av falsk identitet

Finansinstitusjoner bruker spesiell teknologi for å bekrefte identiteter før de behandler visse typer transaksjoner. Identitetsforsvar overvåker disse prosessene for å avgjøre om en transaksjon er knyttet til dine personlige data. Kaspersky-programmet og transaksjonsovervåking kan bidra til å oppdage mistenkelige handlinger som involverer identiteten din, inkludert:

Overvåkingj av det mørk nettet

Kaspersky-programmet overvåker det mørke nettet for å finne ut om din personlige identifiserbare informasjon er synlig eller til salgs. Det betyr at du vil bli varslet hvis dataene dine blir funnet eksponert i svarte markeder, fora, chatterom eller andre steder på det mørke nettet.

Overvåking av finansiell svindel

Finansiell svindelovervåking gir beskyttelse døgnet rundt mot forsøk på å ta kontroll over bankkontoen din eller åpne falske kontoer.

Varsler aktiveres når:

Forsikring mot identitetstyveri

Ved å benytte deg av identitetstyveriforsikring kan du beskytte deg mot utgiftene som ligger i å gjenopprette personopplysninger. Hvis din personlige informasjon noen gang blir stjålet eller tapt, vil du motta 1 million dollar for å dekke utgifter knyttet til å gjenopprette dine stjålne personlige opplysninger.