Kotiverkkoasi ei ole suojattu salasanalla

Ilman salasanaa Wi-Fi-verkkosi on kaikkien käytettävissä. Vahva salasana estää muita muodostamasta yhteyttä verkkoosi. Katso suosituksia vahvan salasanan luomisesta tästä artikkelista.

Reitittimen liittymät vaihtelevat valmistajan, tietyn mallin ja laiteohjelmistoversion mukaan. Lisätietoja reitittimen asetuksista on mallisi käyttöoppaassa. Käyttöopas toimitetaan yleensä reitittimen mukana. Voit myös ladata sen laitteen valmistajan verkkosivustolta.

Seuraavassa on esimerkki TP-Link TL-WR841N -reitittimen kokoonpanosta.

Salasanan luominen:

1. Siirry reitittimen asetussivulle.
  2. Kirjoita kirjautumissivulle kirjautumisnimesi ja salasanasi. Jos et ole koskaan vaihtanut niitä, löydät ne reitittimen alta.
  3. Siirry reitittimen asetussivulla kohtaan Langaton verkkoLangaton suojaus.
  4. Valitse WPA/WPA2Henkilökohtainen.
  5. Kirjoita Langaton salasana -kenttään luomasi Wi-Fi-salasana.
  6. Napsauta Tallenna.