Inställningar för genomsökning av borttagningsbara enheter

Inställningar

Beskrivning

Åtgärd när en borttagbar enhet ansluts

• Snabbsökning. Om du har valt det här alternativet genomsöker Kaspersky-programmet vid anslutning av en extern enhet bara filer med vissa format som är mest mottagliga för infektion och ligger i rotmappen. Snabbsökning inkluderar inte heller dekomprimering och genomsökning av arkiv.
  • Detaljerad sökning. Om den här kryssrutan är markerad kommer Kaspersky-programmet vid anslutning av en extern enhet att söka igenom alla filer i varje mapp på den externa enheten. Kaspersky Anti-Virus dekomprimerar också och söker igenom arkiv undantaget dem som är lösenordsskyddade.

Största storlek på borttagningsbar enhet

Om kryssrutan är markerad genomsöker Kaspersky-programmet alla externa enheter som inte överstiger angiven maximal storlek.

Om kryssrutan är avmarkerad söker Kaspersky-programmet igenom externa enheter av alla storlekar.

Visa genomsökningsförlopp

Om den här kryssrutan är markerad visar Kaspersky-programmet förloppet för genomsökningar av externa enheter i ett separat fönster och i det öppna genomsökningsfönstret.

Blockera sökuppgift

Om den här kryssrutan är markerad är knappen Stoppa inte tillgänglig för genomsökning externa enheter i det öppna genomsökningsfönstret.