Indstillinger for scanning af flytbare drev

Indstillinger

Beskrivelse

Handling på en flytbar drevforbindelse

• Hurtig scanning. Hvis du vælger denne mulighed, vil Kaspersky-programmet, når du har tilsluttet en ekstern enhed, kun scanne filer med bestemte formater, der er mest modtagelige for infektion og er placeret i rodmappen. Derudover inkluderer Hurtig scanning ikke dekomprimering og scanning af arkiver.
  • Detaljeret scanning. Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, vil Kaspersky-programmet, når du har tilsluttet en ekstern enhed, scanne alle filer placeret i alle mapper på den eksterne enhed. Desuden dekomprimeres og scannes arkiver, undtagen dem, der er adgangskodebeskyttede.

Maksimal størrelse på flytbart drev

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, scanner Kaspersky-programmet alle eksterne enheder, der ikke overskrider den angivne maksimumstørrelse.

Hvis dette felt ikke er markeret, scanner Kaspersky-programmet eksterne enheder i alle størrelser.

Vis scanningsfremgang

Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, viser Kaspersky-programmet forløbet af scanninger af eksterne enheder i et separat vindue og i vinduet for den kørende scanning.

Blokér stop af scanningsopgaven

Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, er knappen Stop ikke tilgængelig for scanning af eksterne enheder i vinduet for den kørende scanning.