VERKLARING INZAKE GEGEVENSVERWERKING MET HET DOEL EEN AANKOOP TE VOLTOOIEN ('AANKOOPVERKLARING')

Verklaring over gegevensverwerking ten behoeve van het voltooien van een aankoop ('Verklaring') met betrekking tot Kaspersky (iOS applicatie) (hierna 'Software').

Alle termen in deze Verklaring hebben de betekenis die is gedefinieerd in de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers (EULA) in de paragraaf “Definities”.

Lees de voorwaarden van deze Verklaring nauwkeurig door, evenals alle documenten waarnaar in deze Verklaring wordt verwezen, voordat u de voorwaarden accepteert. Als de Software wordt gebruikt binnen een juridische entiteit of op een Computer die door verschillende personen wordt gebruikt, moet u ervoor zorgen dat zij de voorwaarden van deze Verklaring begrijpen en accepteren voordat de gegevensverwerking begint.

Gegevensbescherming en -verwerking

De Rechthebbende verwerkt de gegevens die in het kader van deze Verklaring van de Eindgebruiker worden ontvangen conform het Privacybeleid van de Rechthebbende dat is gepubliceerd op: https://www.kaspersky.com/Products-and-Services-Privacy-Policy.

Doeleinden van gegevensverwerking

De Rechthebbende verwerkt gegevens om de Gebruiker en het Gebruikersapparaat te identificeren in de Webportal-services, om gekochte licenties en de gebruiksmodus van de Software te beheren en om aankopen te verwerken en te herstellen in overeenstemming met deze Verklaring.

Verwerkte gegevens

Bepaalde gegevens die worden verwerkt in het kader van deze Verklaring kunnen worden beschouwd als persoonlijke gegevens volgens de wetten van sommige landen. Met uw toestemming worden regelmatig de volgende gegevens automatisch naar de Rechthebbende verzonden op basis van deze Verklaring:

Uw keuze om deel te nemen

Het is geheel uw eigen keuze of u regelmatig automatisch gegevens naar de Rechthebbende wilt verzenden op basis van deze Verklaring. U kunt te allen tijde uw toestemming intrekken via de instellingen van de software zoals beschreven in de gebruikershandleiding.

© 2021 AO Kaspersky Lab