Varmista Ohjelmiston keskeytymätön toiminta ja määritä Päivitysten tarpeellisuus

Ohjelmiston keskeytymättömän toiminnan varmistamiseksi ja Päivitysten tarpeellisuuden määrittämiseksi Ohjelmistoa käyttäessäsi Oikeudenhaltijan on saatava laitteestasi ja käsiteltävä seuraavat tiedot:

QR-skanneritoiminnon, jonka tarkoituksena on lukea QR-koodeja ja näyttää niiden tietoja, varmistamiseksi Oikeuksienhaltijan on saatava laitteestasi seuraavat tiedot ja käsiteltävä ne:

Käyttäjä hyväksyy tarjoavansa automaattisesti alla lueteltuja tietoja uusien ja vaikeasti tunnistettavissa olevien tietoturvauhkien ja niiden lähteiden sekä tunkeutumisuhkien löytämiseksi; toimivansa viipymättä lisätäkseen tietokoneella tallennettavien ja käsiteltävien tietojen tietoturvaa; sekä vastaanottavansa tietoja ja mainosmateriaaleja tietoturvaan liittyen:

Tietoja sovelluksessa hyväksytyistä sopimuksista:

Tiedot My Kasperskyn käyttöä varten:

Mikäli kirjaudut verkkoportaaliin käyttämällä kolmannen osapuolen todennuspalvelun tarjoajan palvelussa olevaa tiliäsi, Oikeuksienhaltijan täytyy saada laitteeltasi seuraavat tiedot ja käsitellä ne:

Myös seuraavia tietoja voidaan käsitellä:

Tietojen käsittelyä todennuspalvelun tarjoajan palvelussa säätelevät vastaavat todennuspalvelun tarjoajan tietosuojalausunnot.

Todennuspalvelun tarjoajan palvelujen saatavuus riippuu alueesta ja käytetyn Ohjelmiston versiosta, ja se voi vaihdella alueittain ja versioittain.

Tiedot Wi-Fi-verkoista:

Tiedot laitteen laiteohjelmistosta:

Tiedot laitteen heikoista asetuksista ja akun varaustasosta:

Tiedot sovelluksen asennustapahtumasta:

Tietoja VPN-asennuksesta, joka on laitteella saatavana:

Tiedot uutispyynnöstä:

Tietoja päivityspyynnöstä:

Uudelleenohjauslinkeissä annetut tiedot:

Tietoja Wi-Fi-yhteyspisteen maineen määrittämiseksi:

Tietoja sertifikaatin vahvistuspyynnöstä ulkoiselle resurssille:

Tiedot, joilla määritetään URL-osoitteen maine:

Tiedot käyttäjän sähköpostiosoitteen SHA1-tarkistussummasta mahdollisten tietovuotojen tarkistamiseksi

Käyttäjä suostuu antamaan automaattisesti seuraavassa luetellut tiedot ohjelmiston laadun parantamista varten:

VPN-istunnon parametrit:

Tiedot KSN-palvelujen laadusta:

Tietoja VPN-infrastruktuurin laadusta:

Muut tiedot:

Ohjelmiston laadun parantamiseksi ja adaptiivisien skenaarioiden tehokkuuden arvioimiseksi käyttäjä hyväksyy tarjoavansa automaattisesti alla luetellut tiedot:

Sopeutuvan VPN-skenaarion tulos:

Heikolla asetuksella suoritetun toimen tulos:

Käyttäjä hyväksyy tarjoavansa automaattisesti seuraavat tiedot sopivimman tieto- ja mainossisällön luomiseksi:

Tiedot uutispyynnöstä:

Jotta sovelluksen toiminnallisuus vastaisi ostettua lisenssiä tai tilausta, suostut lähettämään seuraavat tiedot:

Ostoskuitin tiedot:

Jotta voimme:

Kaikkiin yllä mainittuihin tarkoituksiin viitaten Käyttäjä hyväksyy lähettävänsä automaattisesti alla luetellut tiedot:

Tiedot asennuksesta:

Tiedot lisensoinnista:

Tiedot Ohjelmiston käytöstä:

Tiedot Käyttäjästä:

Tiedot käyttöjärjestelmästä:

Tiedot Käyttäjän tietokoneesta, johon Ohjelmisto on asennettu:

My Kasperskyn kaksivaiheinen tarkistaminen edellyttää laitteeseen tekstiviestillä lähetetyn koodin syöttämistä.

Varmista My Kaspersky -tilisi turvallisuus syöttämällä CAPTCHA-merkit.

Oikeudenhaltija voi käyttää vastaanotettuja tietoja raporttien luomiseksi tietoturvariskeistä.

Kaspersky Lab suojelee kaikkia saamiaan tietoja lain edellyttämällä tavalla sekä Kaspersky Labin sääntöjen mukaisesti. Tiedot siirretään salattujen viestintäkanavien kautta.

Tiedot, jotka VPN-palveluntarjoaja vastaanottaa suoraan Ohjelmistosta ja Oikeudenhaltijalta.

VPN-palveluntarjoajan on varmistettava palvelujensa käytön laillisuus Ohjelmiston käytön aikana. Tämän vuoksi VPN-palveluntarjoajan on saatava ja käsiteltävä seuraavia tietoja, jotka koskevat hankkimaasi käyttöoikeutta sekä Tietokonetta, johon asennat Ohjelmiston:

VPN-palveluntarjoaja käsittelee tietoja tietosuojakäytäntönsä mukaisesti. Tiedot ovat luettavissa kokonaisuudessaan osoitteessa https://www.pango.co/privacy/.

Tiedot, jotka Kolmannen osapuolen palveluntarjoaja saa, kun käytät Kolmannen osapuolen palveluita.

Oikeudenhaltija ei vastaa tietojen käsittelystä, kun käytät kolmannen osapuolen palveluja. Kun Ohjelmiston avulla pääset kolmannen osapuolen palveluihin ja/tai käytät niitä, vastuullasi on tutustua kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tietosuojakäytännössä kuvattuihin tietojen käsittelyn sääntöihin ja menettelytapoihin.

Jotta saat olennaisia uutisia ja markkinointimateriaaleja Oikeudenhaltijalta, suostut toimittamaan automaattisesti seuraavat tiedot AppsFlyer-palveluun:

Tiedot toimitetaan edelleen AppsFlyer-palveluun suojatusti. Tiedot siitä, miten tietoja käsitellään AppsFlyer-palvelussa, on julkaistu osoitteessa https://www.appsflyer.com/privacy-policy/.

Ohjelmiston laadun parantamiseksi ja kohdeyleisön analysoimiseksi suostut antamaan automaattisesti seuraavat depersonalisoidut ja koostetut tiedot Firebase-palveluun:

Tiedot toimitetaan edelleen Firebase-palveluun suojatusti. Tiedot siitä, miten tietoja käsitellään Firebase-palvelussa, on julkaistu osoitteessa: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

Tiedot lähetetään AppsFlyer-, Firebase-palveluihin salatun kanavan kautta.

Tietojen käyttöä ja suojausta koskevat AppsFlyer-, Firebase-palvelujen vastaavat käyttöehdot.

Hyväksyt seuraavien tietojen välittämisen automaattisesti BigQuery-palveluun ohjelmiston laadun parantamiseksi ja kohdeyleisön analysoimiseksi:

Tiedot toimitetaan edelleen BigQuery-palveluun suojatusti. Tiedot siitä, miten tietoja käsitellään BigQuery-palvelussa, on julkaistu osoitteessa: https://cloud.google.com/terms/data-processing-terms/.

Ohjelmiston keskeytyksettömän toiminnan varmistamiseksi suostut lähettämään automaattisesti seuraavat tiedot Firebase Performance Monitoring -palveluun:

Tiedot toimitetaan edelleen Firebase Performance Monitoring -palveluun suojatusti. Tietojen käyttöön ja suojaukseen sovelletaan Firebase Performance Monitoring -palvelun vastaavia käyttöehtoja.

Kun käytät yksityistä selaustoimintoa, Oikeudenhaltija vastaanottaa seuraavia tietoja tietokoneeltasi ja käsittelee niitä:

Sosiaalisen median tietosuojatoimintojen käyttösi aikana Oikeudenhaltija ja kolmannen osapuolen palvelutuottajat vastaanottavat tietokoneeltasi ja käsittelevät seuraavia tietoja:

Lisäyksenä yllä annettuihin tietoihin käsiteltävät tiedot riippuvat valitsemastasi palvelusta.

Ohjelmistoa käytettäessä seuraavat tiedot lähetetään automaattisesti ja säännöllisesti valitsemaasi palveluun, jotta saavutetaan ilmoitettu tarkoitus:

Tiedot toimitetaan edelleen valitsemaasi palveluun suojatun kanavan kautta. Vastaavan palvelun tietosuojalausunnossa annetaan tietoja siitä, miten tietoja käsitellään valitsemassasi palvelussa.

Palvelun saatavuus riippuu alueesta ja käytetyn Ohjelmiston versiosta, ja se voi vaihdella alueittain ja versioittain.