Sikre at programvaren fungerer uten avbrudd, og avgjøre om det er nødvendig med oppdateringer

For å sikre at programvaren fungerer uten avbrudd, og avgjøre om det er nødvendig med oppdateringer, må rettighetshaveren, mens du bruker programvaren, motta og behandle følgende informasjon fra enheten din:

For å sikre QR-skannerens funksjonalitet, som er å skanne QR-koder og få tilgang til informasjon, må rettighetsinnehaveren motta og behandle følgende informasjon fra enheten din:

Brukeren godtar at informasjonen som er angitt nedenfor, vil bli overført automatisk for at det skal bli mulig å oppdage nye og skjulte informasjonssikkerhetstrusler og tilhørende kilder, i tillegg til inntrengingstrusler, straks å iverksette tiltak for å øke sikkerheten til informasjonen som lagres og behandles på datamaskinen, og å motta informasjon og reklamemateriell om informasjonssikkerhet:

Informasjon om avtaler som er godtatt i applikasjonen:

Informasjon for drift av Min Kaspersky:

Hvis du logger på nettportalen med kontoen din i en tredjepartsleverandør autentiseringstjeneste, må rettighetshaveren motta og behandle følgende informasjon fra enheten din:

Følgende data kan også bli behandlet:

Databehandling i autentiseringstjenesten styres av hver enkelt autentiseringsleverandørs personvernerklæring.

Tilgjengeligheten til leverandørens autentiseringstjeneste avhenger av regionen og versjonen av programvaren, og kan variere basert på region og versjon.

Informasjon om Wi-Fi-nettverk:

Informasjon om enhetsfastvare:

Informasjon om svake enhetsinnstillinger og batterinivå:

Informasjon om hendelse ved programinstallasjon:

Informasjon om VPN-installasjon tilgjengelig på enheten:

Informasjon om nyhetsforespørsel:

Informasjon om oppdateringsforespørselen:

Informasjon oppgitt i omdirigeringskoblinger:

Informasjon for å fastsette omdømme for Wi-Fi-tilgangspunkt:

Informasjon om anmodet sertifikatverifisering for en ekstern ressurs:

Informasjon for å fastsette omdømme for URL:

Informasjon om SHA1 hash for brukerens e-postadresse for å se etter mulige datalekkasjer

Brukeren går med på å automatisk oppgi informasjonen som er oppført nedenfor, for å forbedre programvarens kvalitet:

VPN-øktens parametere:

Informasjon om kvaliteten på KSN tjenester:

Informasjon om kvaliteten på VPN-infrastrukturen:

Annen informasjon:

Brukeren går med på å automatisk oppgi informasjonen som er oppført nedenfor, for å forbedre programvarens kvalitet og vurdere hvor effektive adaptive scenarioer er:

Resultat fra adaptivt scenario for VPN:

Resultat av handling utført med en svak innstilling:

Brukeren går med på å automatisk oppgi følgende informasjon for å generere best mulig informasjon og reklametilbud:

Informasjon om nyhetsforespørsel:

Du går med på å sende inn følgende data for å muliggjøre applikasjonsfunksjonalitet i henhold til kjøpt lisens eller abonnement:

Informasjon om kjøpskvittering:

Med følgende formål:

Brukeren går med på å automatisk oppgi informasjonen som er oppført nedenfor, for alle formålene som er oppført ovenfor:

Informasjon om installasjon:

Informasjon om lisensiering:

Informasjon om bruk av programvaren:

Informasjon om brukeren:

Informasjon om operativsystemet:

Informasjon om brukerens datamaskin, som programvaren er installert på:

For å støtte 2-trinnsverifisering på Min Kaspersky må du oppgi sikkerhetskoden som er sendt per SMS til enheten din.

Du må oppgi CAPTCHA-tegnene for å sikre Min Kaspersky-kontoen din.

Rettighetshaveren kan bruke de mottatte dataene til å generere rapporter om risikoer knyttet til informasjonssikkerhet.

Kaspersky Lab beskytter mottatt informasjon i tråd med loven og gjeldende regler fra Kaspersky Lab. Informasjonen overføres via krypterte kommunikasjonskanaler.

Informasjon som VPN-leverandøren mottar direkte fra programvaren og rettighetshaveren.

VPN-leverandøren må bekrefte at tilgangen til tjenestene er lovlig under din bruk av programvaren. For å gjøre dette må VPN-leverandøren motta og behandle følgende informasjon om lisensen du har anskaffet, og om datamaskinen du har installert programvaren på:

VPN-leverandøren behandler informasjon i henhold til sin personvernerklæring. Du kan lese hele innholdet i denne på https://www.pango.co/privacy/.

Informasjon som leverandøren av tredjepartstjenester mottar når du benytter deg av tredjepartstjenestene.

Rettighetshaveren er ikke ansvarlig for behandling av dataene når du benytter deg av tredjepartstjenestene. Ved å bruke programvaren for å få tilgang til eller bruke tredjepartstjenester er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med reglene for databehandling som er beskrevet i personvernpolicyen til leverandøren av tredjepartstjenestene.

For å motta relevante nyheter og markedsføringsmateriell fra rettighetshaveren samtykker du i at AppsFlyer automatisk kan hente inn følgende data:

Data videresendes til AppsFlyer over en sikker kanal. Informasjon om hvordan dataene behandles i AppsFlyer, er publisert her: https://www.appsflyer.com/privacy-policy/.

For å forbedre programvarekvaliteten og analysere målgruppen godtar du at følgende anonymiserte opplysninger og aggregert informasjon overføres automatisk til Firebase-tjenesten:

Data videresendes til Firebase over en sikker kanal. Informasjon om hvordan dataene behandles i Firebase, er publisert her: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

Data sendes til AppsFlyer- og Firebase-tjenesten over en kryptert kanal.

Tilgang til og beskyttelse av informasjonen er underlagt de respektive bruksvilkårene for AppsFlyer- og Firebase-tjenesten.

For at vi skal kunne forbedre kvaliteten på programvaren og analysere målgruppen godtar du å automatisk sende følge følgende informasjon til BigQuery-tjenesten:

Data videresendes til BigQuery over en sikker kanal. Informasjon om hvordan dataene behandles i BigQuery, er publisert her: https://cloud.google.com/terms/data-processing-terms/.

For å sikre at programvaren fungerer uten avbrudd, samtykker du i at følgende data sendes til Firebase Performance Monitoring-tjenesten automatisk:

Data videresendes til Firebase Performance Monitoring over en sikker kanal. Tilgang til og beskyttelse av informasjonen styres av de relevante bruksvilkårene for Firebase Performance Monitoring-tjenesten.

Når du bruker privatmodusfunksjonen, mottar rettighetshaveren og kan behandle følgende informasjon fra datamaskinen din:

I løpet av din bruk av personvernfunksjonalitet på sosiale medier mottar rettighetshaveren og tredjeparts tjenesteleverandører fra din datamaskin og behandler følgende informasjon:

I tillegg til informasjonen nevnt ovenfor avhenger dataene som skal behandles av hvilken tjeneste du velger.

Ved bruk av programvaren sendes følgende data til tjenesten du velger automatisk, og på regelmessig basis, for å oppnå det erklærte formålet:

Data videresendes til tjenesten du velger via en sikker kanal. Du finner informasjon om hvordan data behandles i tjenesten du velger i personvernerklæringen til den aktuelle tjenesten.

Tjenestens tilgjengelighet avhenger av regionen og versjonen til programvaren som brukes, og kan variere avhengig av region og versjon.