Een abonnement voor de Kaspersky -app kopen en activeren

Als u de Kaspersky-app wilt gebruiken, moet uw apparaat verbonden zijn met een My Kaspersky-account, één account waarmee u de bescherming van uw apparaten op afstand kunt beheren.

Abonnement kopen

U kunt een abonnement kopen bij een serviceprovider of in de app.

Abonnement activeren

Als u al een abonnement heeft, kunt u dit op een van de volgende manieren activeren:

Gratis proefperiode

Je hebt ook de mogelijkheid om de Kaspersky app uit te proberen via een gratis proefperiode voor een korte evaluatieperiode. De evaluatieperiode is slechts eenmaal geldig. Wanneer de evaluatieperiode afloopt, brengt de App Store u automatisch kosten in rekening op basis van het pakket dat u hebt gekozen.

Als u uw abonnement tijdens de proefperiode opzegt, kunt u alle app-functies gratis gebruiken tot het einde van de proefperiode.