De ononderbroken werking van de Software waarborgen en bepalen of er Updates nodig zijn

Om de ononderbroken werking van de Software te waarborgen en om te bepalen of er Updates nodig zijn, moet de Rechthebbende de volgende informatie van Uw apparaat ontvangen en verwerken terwijl U de Software gebruikt:

Om de QR Scanner-functionaliteit in te schakelen zodat de QR-codes kunnen worden gelezen en u toegang krijgt tot de informatie in de codes, moet de Rechthebbende de volgende informatie van uw apparaat ontvangen en verwerken:

De gebruiker gaat ermee akkoord om automatisch onderstaande informatie te verstrekken teneinde nieuwe en moeilijk te detecteren informatiebeveiligingsdreigingen en de bijbehorende bronnen te ontdekken; om direct maatregelen te treffen voor sterkere beveiliging van de informatie die op de Computer wordt opgeslagen en verwerkt; en om informatie- en reclamemateriaal te ontvangen over informatiebeveiliging:

Informatie over geaccepteerde overeenkomsten in het programma:

Informatie voor werking van My Kaspersky:

Als u zich aanmeldt op de Webportal met uw account voor een verificatieservice van derden, moet de Rechthebbende de volgende informatie van uw apparaat ontvangen en verwerken:

De volgende gegevens worden wellicht ook verwerkt:

Gegevensverwerking door de aanbieder van de verificatieservice is onderhevig aan het Privacybeleid van de respectieve dienst.

Beschikbaarheid van de verificatieservice is afhankelijk van de regio en de versie van de Software en kan derhalve per regio en versie verschillen.

Informatie over wifinetwerken:

Informatie over de firmware van het apparaat:

Informatie over onveilige instellingen op het apparaat en het batterijniveau:

Informatie over de installatie van de applicatie:

Informatie over een VPN-installatie op het apparaat:

Informatie over een verzoek inzake informatie:

Informatie over het updateverzoek:

Informatie die wordt geleverd in koppelingen voor omleidingen:

Informatie om de reputatie van een wifitoegangspunt te bepalen:

Informatie over het verzoek voor de controle van het certificaat van een externe bron:

Informatie om de URL-reputatie te bepalen:

Informatie over de SHA1-hash van het e-mailadres van de gebruiker, om te controleren op mogelijke gegevenslekken

De gebruiker gaat ermee akkoord om automatisch onderstaande informatie te verstrekken teneinde de softwarekwaliteit te verbeteren:

Parameters VPN-sessie:

Informatie over de kwaliteit van de KSN-diensten:

Informatie over de kwaliteit van de VPN-infrastructuur:

Overige informatie:

Teneinde de kwaliteit van de software te verbeteren en de efficiëntie van flexibele scenario’s te beoordelen, gaat de gebruiker akkoord met de automatische verstrekking van de hieronder vermelde informatie:

Resultaat van VPN adaptive scenario:

Resultaat van de actie uitgevoerd op een zwakke instelling:

De gebruiker gaat akkoord met de automatische verstrekking van de volgende informatie om de meest geschikte aanbiedingen met informatie en reclame te genereren:

Informatie over een verzoek inzake informatie:

Voor de correcte werking van het programma overeenkomstig de gekochte licentie of het gekochte abonnement, gaat u ermee akkoord om de volgende gegevens te verstrekken:

Informatie over het aankoopbewijs:

Teneinde:

Voor alle hierboven vermelde doeleinden gaat de Gebruiker akkoord met de automatische verstrekking van de hieronder vermelde informatie:

Informatie over de installatie:

Informatie over licentiëring:

Informatie over het gebruik van de software:

Informatie over de gebruiker:

Informatie over het besturingssysteem:

Informatie over de computer van de Gebruiker waarop de Software is geïnstalleerd:

Ter ondersteuning van de verificatie in twee stappen op My Kaspersky moet u een beveiligingscode opgeven die per sms wordt verstuurd naar uw apparaat.

Als veiligheidsmaatregel voor uw My Kaspersky-account moet u de CAPTCHA-tekens opgeven.

De Rechthebbende mag de ontvangen gegevens gebruiken om rapporten over risico’s voor de beveiliging te genereren.

Kaspersky Lab beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wetgeving en de toepasselijke voorschriften van Kaspersky Lab. De gegevens worden via versleutelde communicatiekanalen verstuurd.

Informatie die de VPN-aanbieder rechtstreeks ontvangt van de Software en de Rechthebbende.

De VPN-aanbieder moet de wettigheid van de toegang tot de diensten controleren tijdens uw gebruik van de Software. Hiertoe moet de VPN-aanbieder de volgende informatie verwerken en ontvangen over de licentie die u hebt verkregen en de Computer waarop u de Software installeert:

De VPN-aanbieder verwerkt informatie in overeenstemming met diens privacybeleid. U kunt de volledige inhoud lezen op https://www.pango.co/privacy/.

Informatie die de aanbieder van de diensten van Derden ontvangt wanneer u de diensten van Derden gebruikt.

De Rechthebbende is niet verantwoordelijk voor de verwerking van gegevens wanneer u de diensten van Derden gebruikt. Door de Software te gebruiken voor toegang tot en/of het gebruik van diensten van Derden, bent u verantwoordelijk voor kennisname van de regels voor gegevensverwerking en procedures die worden beschreven in het privacybeleid van de aanbieder van de diensten van Derden.

Teneinde relevant nieuws- en marketingmateriaal van de Rechthebbende te ontvangen, gaat u ermee akkoord de volgende gegevens automatisch aan AppsFlyer te verstrekken:

Gegevens worden via een beveiligd kanaal naar AppsFlyer doorgestuurd. Informatie over hoe de gegevens worden verwerkt in AppsFlyer is gepubliceerd op: https://www.appsflyer.com/privacy-policy/.

U gaat ermee akkoord om automatisch de volgende gedepersonaliseerde en geaggregeerde informatie te verstrekken aan de Firebase-service teneinde de softwarekwaliteit te verbeteren en de doelgroep te analyseren:

Gegevens worden via een beveiligd kanaal naar Firebase doorgestuurd. Informatie over hoe de gegevens worden verwerkt in Firebase is gepubliceerd op: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

Gegevens worden via een versleuteld kanaal verzonden naar AppsFlyer- en Firebase-services.

De toegang tot en bescherming van de informatie is onderhevig aan de respectieve gebruiksvoorwaarden van de AppsFlyer- en Firebase-services.

Teneinde de kwaliteit van de software te verbeteren en het doelpubliek te analyseren, gaat u akkoord met de automatische verstrekking van de volgende informatie aan de BigQuery-service:

Gegevens worden via een beveiligd kanaal naar BigQuery doorgestuurd. Informatie over hoe de gegevens worden verwerkt in BigQuery is gepubliceerd op: https://cloud.google.com/terms/data-processing-terms/.

Voor een ongehinderde werking van de Software, gaat u ermee akkoord om de volgende gegevens automatisch te versturen naar de Firebase Performance Monitoring-service:

Gegevens worden via een beveiligd kanaal naar Firebase Performance Monitoring doorgestuurd. De toegang tot en bescherming van de gegevens wordt bepaald door de overeenkomstige gebruiksvoorwaarden van de Performance Monitoring-service.

Als u de Private Browsing-functionaliteit gebruikt, ontvangt en verwerkt de rechthebbende de volgende gegevens van uw computer:

Tijdens uw gebruik van de sociale privacyfunctionaliteit ontvangen de Rechthebbende en derde dienstverleners van uw Computer de volgende informatie en verwerken deze:

Naast de hierboven vermelde gegevens zijn de te verwerken gegevens afhankelijk van de dienst die u kiest.

Tijdens het gebruik van de Software worden de volgende gegevens automatisch regelmatig naar de door u gekozen dienst verzonden om het opgegeven doel te bereiken:

Gegevens worden via een beveiligd kanaal naar de gekozen dienst doorgestuurd. Informatie over de manier waarop de gegevens in de door u gekozen dienst worden verwerkt, vindt u in het Privacybeleid van de respectieve dienst.

Beschikbaarheid van de dienst is afhankelijk van de regio en de versie van de gebruikte software en kan derhalve per regio en versie verschillen.