Säkerställa att programvaran fungerar utan avbrott och avgöra om uppdateringar krävs

För att säkerställa att programvaran fungerar utan avbrott och avgöra om uppdateringar krävs måste rättsinnehavaren medan du använder programvaran erhålla och behandla följande information från din enhet:

För att säkerställa QR-skannerns funktion, vars syfte är att skanna QR-koder och få tillgång till informationen, måste rättighetsinnehavaren erhålla och behandla följande information från din enhet:

Användaren samtycker till att automatiskt tillhandahålla den information som anges nedan för identifiering av nya och svårupptäckta säkerhetsinformationshot och deras källor, samt intrångshot; till att snabbt vidta åtgärder för att höja säkerheten för den information som lagras och bearbetas med datorn; samt till att ta emot information och marknadsföring om informationssäkerhet:

Information om avtal som accepterats i programmet:

Information för användning av My Kaspersky:

Om du loggar in på webbportalen genom att använda ditt konto i en tredjeparts autentiseringsleverantörstjänst måste rättighetsinnehavaren ta mot och behandla följande information från din enhet:

Följande data kan också behandlas:

Databehandling i autentiseringsleverantörens tjänster regleras av respektive autentiseringsleverantörs sekretessmeddelande.

Tillgängligheten till autentiseringsleverantörens tjänster beror på regionen och versionen av den använda programvaran och kan variera beroende på region och version.

Information om wifi-nätverk:

Information om enhetens inbyggda programvara:

Information om svaga enhetsinställningar och batterinivå:

Information om programinstallationshändelse:

Information om VPN-installation tillgänglig på enheten:

Information om en nyhetsbegäran:

Information om uppdateringsbegäran:

Information som anges i omdirigeringslänkar:

Information för att bestämma wifi-åtkomstpunktens rykte:

Information om begäran om certifikatverifikation för en extern resurs:

Information för att fastslå länkars tillförlitlighet:

Information om SHA1-hashfunktioner i användarens e-postadress för att kolla efter potentiella dataläckor

Användaren samtycker till att automatiskt tillhandahålla den information som anges nedan för förbättring av programkvaliteten:

VPN-sessionsparametrar:

Information om kvaliteten på KSN-tjänster:

Information om kvaliteten på VPN-infrastrukturen:

Övrig information:

För att förbättra programvarans kvalitet och utvärdera effektiviteten av adaptiva scenarier, godkänner användaren att automatiskt tillhandahålla den information som anges nedan:

Resultat av adaptivt VPN-scenario:

Resultat av åtgärd som utförs för en svag inställning:

Användaren samtycker till att automatiskt tillhandahålla följande information för att skapa de mest lämpliga informations- och annonseringserbjudandena:

Information om en nyhetsbegäran:

För att tillhandahålla programfunktionalitet enligt köpt licens eller prenumeration, går du med på att tillhandahålla följande data:

Information om köpkvitto:

För att:

För alla ändamål som anges ovan samtycker användaren till att automatiskt tillhandahålla den information som anges nedan:

Information om installation:

Information om licensieringen:

Information om användningen av programvaran:

Information om användaren:

Information om operativsystem:

Information om användarens dator där programvaran är installerad:

För att ge stöd åt tvåstegsverifiering på My Kaspersky behöver du tillhandahålla en säkerhetskod som skickats till din enhet via ett SMS-meddelande.

För att säkerställa ditt My Kaspersky-kontos säkerhet behöver du ange CAPTCHA-tecknen.

Rättighetsinnehavaren kan använda mottagna data för att generera rapporter om informationssäkerhetsrisker.

Kaspersky Lab skyddar all mottagen information enligt gällande lagar och tillämpliga regler för Kaspersky Lab. Information överförs via krypterade kommunikationskanaler.

Information som tas emot direkt från programvaran och rättsinnehavaren av VPN-leverantören.

VPN-leverantören måste verifiera att du har rätt att få åtkomst till VPN-leverantörens tjänster när du använder programvaran. För att göra det måste VPN-leverantören behandla och ta emot följande information om den licens du har förvärvat och den dator du har installerat programvaran på:

VPN-leverantören behandlar information enligt VPN-leverantörens integritetspolicy. Hela integritetspolicyn finns på https://www.pango.co/privacy/.

Information som tas emot av leverantören av tredjepartstjänster när du använder sådana.

Rättsinnehavaren ansvarar inte för behandlingen av data när du använder tredje parts tjänster. Genom att använda programvaran för att få åtkomst till eller använda tjänster från tredje part ansvarar du för att bekanta dig med reglerna och förfarandena för databehandling som beskrivs i integritetspolicyn från leverantören av tredjepartstjänsterna.

Om du vill ha relevanta nyheter och marknadsföringsmaterial från rättsinnehavaren samtycker du till att automatiskt tillhandahålla följande data till AppsFlyer:

Data vidarebefordras till AppsFlyer via en säker kanal. Information om hur data behandlas i AppsFlyer finns på https://www.appsflyer.com/privacy-policy/.

För förbättring av programkvaliteten och analyser av målgruppen samtycker du till att automatiskt tillhandahålla följande anonymiserade och sammanställda information till Firebase-tjänsten:

Data skickas till Firebase via en säker kanal. Information om hur data behandlas i Firebase finns på: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

Data skickas till AppsFlyer- och Firebase-tjänsten via en krypterad kanal.

Tillgången till och skyddet av informationen lyder under respektive användningsvillkor för AppsFlyer- och Firebase-tjänsten.

För att förbättra programvarans kvalitet och analysera målgruppen, godkänner du att automatiskt tillhandahålla följande information till BigQuery-tjänsten:

Data vidarebefordras till BigQuery via en säker kanal. Information om hur data behandlas i BigQuery finns på: https://cloud.google.com/terms/data-processing-terms/.

För att säkerställa att programvaran fungerar utan avbrott godkänner du att automatiskt skicka följande data till Firebase Performance Monitoring-tjänsten:

Data skickas till Firebase Performance Monitoring via en säker kanal. Tillgången till och skyddet av informationen styrs av de motsvarande villkoren för användning av Firebase Performance Monitoring-tjänsten.

När du använder funktionerna för privat webbsökning tar Rättighetsinnehavaren emot och behandlar följande information från din dator:

När du använder Social integritetsfunktionen tar rättighetsinnehavaren och leverantörerna av tredjepartstjänster emot och behandlar följande information från din dator:

Utöver de data som nämns ovan beror de uppgifter som behandlas på vilken tjänst du väljer.

Under användningen av programvaran skickas följande data automatiskt och regelbundet till den tjänst du väljer för att uppnå det angivna syftet:

Data vidarebefordras till den tjänst som du väljer via en säker kanal. Information om hur data behandlas i den tjänst du väljer finns i sekretessmeddelandet för respektive tjänst.

Tjänstens tillgänglighet beror på region och version av den använda programvaran och kan variera beroende på region och version.