Informasjon om nettstedkategorier (versjon fra 29. juli 2020)

Vis alt | Skjul alt

Kategorier av nettinnhold (heretter også kalt "kategorier") på listen nedenfor har blitt valgt for å gi et maksimalt nivå av detaljer som i beskrivelser med informasjonsblokker publisert på nettressurser, mens deres funksjonalitet og temaer er tatt i betraktning. Rekkefølgen av de oppførte kategoriene gjenspeiler ikke deres relative viktighet eller forekomst på Internett. Navnene på kategoriene er konvensjonelle og brukes bar for målene med Kaspersky-programmer og nettsteder. Navnene korresponderer ikke nødvendigvis med betydningene som er dem tilordnet under gjeldende lov. Én nettressurs kan være forbundet med flere kategorier samtidig.

Nedenfor er en aggregert liste over nettstedskategorier. Listen over kategorier for spesifikke Kaspersky-produkter kan være forskjellig.

Vis alt | Skjul alt

Vokseninnhold

Alkohol, tobakk, narkotika

Vold

Upassende eller grovt språk

Våpen, eksplosiver, pyroteknikk

Jobbsøk

Anonymitetstjenester

Programvare, lyd, video

Gambling, lotterier, konkurranser

Internettkommunikasjon

Nettbutikker, banker, betalingssystemer

Videospill

Religioner, religiøse foreninger

Nyhetsmedier

Bannere

Forbudt etter regional lov

Versjoner av dette dokumentet

22. august 2022

15. oktober 2021

29. juli 2020