Oplysninger om webstedskategorier

Webindholdskategorier (omtales herefter også som "kategorierne") på listen nedenfor er blevet valgt for at give en maksimal detaljeringsgrad ved beskrivelsen af informationsblokke, der udgives på webressourcer, samtidig med, at deres funktionalitet og temaer tages i betragtning. De anførte kategoriers rækkefølge afspejler ikke deres relative betydning eller forekomst på internettet. Kategoriernes navne er konventionelle og bruges kun til formål med relation til Kaspersky-programmer og -websteder. Navnene stemmer ikke nødvendigvis overens med de betydninger, som de tildeles i henhold til gældende lov. Én webressource kan være relateret til flere kategorier på samme tid.

Nedenfor findes en aggregeret liste med webstedskategorier. Listen med kategorier for specifikke Kaspersky-produkter kan være anderledes.

Vis alle | Skjul alle

Voksenindhold

Alkohol, tobak, narkotika

Vold

Sjofelt sprog, obskønitet

Våben, sprængstoffer, pyroteknik

Jobsøgning

Anonymiseringstjenester

Software, lyd, video

Spil, lotterier, konkurrencer

Internetkommunikation

E-handel

Videospil

Religioner, religiøse organisationer

Nyhedsmedier

Bannere

Forbudt i henhold til regionale love

Versioner af dette dokument

22. august 2022

15. oktober 2021

29. juli 2020