Information om webbplatskategorier

Kategorierna av webbplatsinnehåll (hädanefter även kallat "kategorier") i nedanstående lista har valts för att ge så mycket detaljer som möjligt i beskrivande informationsblock som publicerats i webbresurser, samtidigt som deras funktioner och teman har beaktats. Ordningen för listans kategorier återspeglar inte deras relativa betydelse eller förekomst på internet. Kategoriernas namn är vedertagna och används endast för ändamålen för Kasperskys program och webbplatser. Namnen överensstämmer inte nödvändigtvis med de betydelser som de tilldelas enligt tillämplig lag. En webbresurs kan höra till flera kategorier på samma gång.

En sammanställd lista över webbplatskategorier tillhandahålls nedan. Listan över kategorier kan vara olika för specifika Kaspersky-produkter.

Visa alla | Dölj alla

Vuxet innehåll

Alkohol, tobak, narkotika

Våld

Svordomar, oanständigt

Vapen, sprängämnen, pyroteknik

Jobbsökning

Anonymiserare

Programvara, ljud, video

Spel, lotterier, tävlingar

Internetkommunikation

Elektronisk handel

Datorspel

Religioner, religiösa föreningar

Nyhetsmedier

Webbannonser

Förbjudet enligt regionala lagar

Versioner av detta dokument

22 augusti 2022

15 oktober 2021

29 juli 2020