Kasaya giriş ekleme

Web siteleri ve uygulamalar

Bir web sitesi için aşağıdaki yollardan birini kullanarak giriş ekleyebilirsiniz:

Uygulamalar için girişler sadece ana uygulama penceresinden eklenebilir.

Ana uygulama penceresinden web sitesi ekleme

Tarayıcı penceresinden web sitesi ekleme

Ana uygulama penceresinden uygulama ekleme

Aynı web sitesinde veya uygulamada oturum açmak için birden çok hesap kaydedebilirsiniz. Kaspersky Password Manager, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde mevcut hesapların listesi içinden oturum açmak için kullanmak istediğiniz hesabı seçmenizi ister. Kaspersky Password Manager’a henüz eklenmemiş bir kullanıcı adıyla oturum açarsanız, uygulama otomatik olarak bu yeni kullanıcı adını algılar ve web sitesi için yeni bir hesap olarak eklemenizi ister.

Web siteleri veya uygulamalar için dilediğiniz zaman ana uygulama penceresinden elle yeni hesap ekleyebilir veya hesapları düzenleyebilirsiniz.

Bir web sitesinde mevcut bir kullanıcı adı ve yeni bir parola ile oturum açarsanız, Kaspersky Password Manager mevcut hesap için yeni parolayı kaydetmenizi ister.

Ana uygulama penceresinden yeni bir hesap ekleme

Banka kartları, belgeler, adresler ve notlar

Ana uygulama penceresinden banka kartı ekleme

Tarayıcı penceresinden banka kartı ekleme

Belge ekleme

Ana uygulama penceresinden adres ekleme

Tarayıcı penceresinden adres ekleme

Not ekleme

Ayrıca bkz:

Kasada veri arama

Verileri içe aktarma

Kasanızı çevrimiçi olarak yönetme

Sayfanın başına git