Verileri parola yöneticilerinden içe aktarma

Kaspersky Password Manager, verileri diğer parola yönetim uygulamalarından içe aktarmanıza olanak sağlar.

Giriş bilgilerini ve diğer kişisel bilgileri saklamak için başka uygulamalar kullandıysanız bu verileri Kaspersky Password Manager’a aktarabilirsiniz. Kaspersky Password Manager, şu uygulamalardan dışarı aktarılmış dosyaları içeri aktarabilir: KeePass, LastPass, 1Password, Norton Identity Safe ve Dashlane.

Kaspersky Password Manager’a veri aktarmak için, verilerin diğer uygulamadan CSV formatında dışa aktarılması gerekir.

Kaspersky Password Manager, diğer parola yönetim uygulamalarından içe aktarılan verilerin sağlamlığını ve eksiksizliğini garanti edemez.

Verileri diğer parola yöneticilerinden içe aktarmak için:

  1. Ana uygulama penceresini açın.
  2. Pencerenin alt kısmında düğmesine tıklayın.
  3. Uygulama tepsisi menüsünde Ayarlar öğesini seçin.

    Uygulama ayarları penceresi açılır.

  4. Pencerenin sol kısmındaki Verileri İçe/Dışa Aktarma bölümünü seçin.
  5. Parola yöneticilerinden içe aktar bölümünde İçe aktar düğmesine tıklayın.
  6. Açılan pencerede, içe aktaracağınız verilerin bulunduğu dosyayı seçin.
  7. düğmesine tıklayın.

    Girişler, seçilen dosyadan Kaspersky Password Manager'a kopyalanacaktır. İçe aktarma tamamlandığında uygulama, içeri aktarılan girişlerin sayısına ilişkin raporu içeren bir pencere gösterecektir.

  8. Rapor penceresinden çıkmak için Devam et düğmesine tıklayın.
Sayfanın başına git