Verwijderen voltooien

Tijdens deze stap verwijdert de wizard het programma van uw computer. Wacht totdat de verwijdering is voltooid.

Nadat u Kaspersky Total Security hebt verwijderd, kunt u de reden opgeven waarom u het programma hebt verwijderd door commentaar op de website van Kaspersky Lab te plaatsen. Hiervoor bezoekt u de website van Kaspersky Lab door op de knop Formulier invullen te klikken.

Deze functionaliteit is mogelijk niet beschikbaar in bepaalde regio's.

Tijdens de verwijdering van het programma moet u het besturingssysteem opnieuw opstarten. Als u een onmiddellijke herstart annuleert, wordt de voltooiing van de verwijderingsprocedure uitgesteld totdat het besturingssysteem opnieuw wordt opgestart of totdat de computer wordt uitgeschakeld en opnieuw gestart.