Oplysninger om webstedskategorier

Nedenfor er en komplet liste over webstedskategorier. Listen over kategorier for specifikke Kaspersky-produkter kan variere.

Kategoriseringsprojektet består af teknologier og databaser til at kategorisere websider. Kategorisering sker på en server, som giver brugere afgørelser. Oplysninger om sidekategorier overføres til Kasperskys produkter. Disse oplysninger er også tilgængelige fra KWF SDK.

Webindhold kategoriseres under topniveau kategorier (som det fremgår i indholdsfortegnelsen), og hver kategori har flere underkategorier.

Vis alle | Skjul alle

Voksenindhold

Alkohol, tobak, narkotika

Religioner, religiøse organisationer

Nyhedsmedier

Våben, sprængstoffer, militær

Jobsøgning

Software, lyd, video

Anonymiseringstjenester

E-handel

Vold, intolerance

Sjofelt sprog, obskønitet

Internetkommunikation

Videospil

Spil, lotterier, konkurrencer

Forbudt i henhold til regionale love

Bannere

Frembringende AI-værktøjer

Versioner af dette dokument

15. januar 2024

17. maj 2023

22. august 2022

15. oktober 2021

29. juli 2020