Information om webbplatskategorier

Nedan ges en komplett lista över webbplatskategorier. Listan över kategorier kan vara annorlunda för specifika Kaspersky-produkter.

Kategoriseringsprojektet består av teknologier och databaser för att kategorisera webbplatser. Kategorisering utförs på en server som ger användarna bedömningar. Information om sidkategorier skickas till Kaspersky-produkter. Denna information är också tillgänglig från KWF SDK.

Webbinnehåll kategoriseras under kategorier på toppnivå (som anges i innehållsförteckningen), som var och en innehåller flera underkategorier.

Visa alla | Dölj alla

Vuxet innehåll

Alkohol, tobak, narkotika

Religioner, religiösa föreningar

Nyhetsmedier

Vapen, sprängämnen, militärt innehåll

Jobbsökning

Programvara, ljud, video

Anonymiserare

Elektronisk handel

Våld, intolerans

Svordomar, oanständigt

Internetkommunikation

Datorspel

Spel, lotterier, tävlingar

Förbjudet enligt regionala lagar

Webbannonser

Generativa AI-verktyg

Versioner av detta dokument

15 januari 2024

17 maj 2023

22 augusti 2022

15 oktober 2021

29 juli 2020