Advarsler og begrænsninger

22. september 2023

ID 140466

• Hvis et program, der indsamler oplysninger og sender dem til behandling, installeres på din computer, vil Kaspersky-programmet muligvis klassificere dette program som malware. For at undgå dette kan du undtage programmet fra scanning ved at konfigurere Kaspersky-programmet som beskrevet i dette dokument.
  • Programmets funktionsindstillinger kan ændres ved at redigere konfigurationsfilerne.
  • Hvis Kaspersky-programmet er aktiv på din Mac, kan der være problemer under anvendelse af QuickVPN-programmet. Hvis du vil anvende QuickVPN, skal du afslutte Kaspersky-programmet. Vi gør vores bedste for at løse dette problem så hurtigt som muligt.
  • Hvis den primære adgangskode er angivet i Mozilla Firefox, vil Kaspersky-programmet ikke kunne installere certifikatet under basiskonfigurationen på macOS 11 eller nyere.
  • Privat datatrafik med iCloud og Privatlivsbeskyttelse i Mail er ikke kompatible med Kaspersky-programmet på macOS 12.
  • Når Kaspersky-programmet er installeret på din Mac, kan opstart af systemet og log på nogle gange tage lidt længere tid end normalt på grund af macOS 13-specifikationer.