Skift til Kaspersky-programmet fra andre programmer fra Kaspersky

22. september 2023

ID 225745

Hvis du har Kaspersky Internet Security eller Kaspersky Security Cloud installeret på din Mac, kan du problemfrit skifte til Kaspersky-programmet. Bare download og installér Kaspersky-programmet. Det tidligere program fjernes automatisk fra din Mac, og din licens eller dit abonnement overføres til det nye program.

Din licens eller dit abonnement overføres til Kaspersky-programmet på følgende måde:

• Hvis du havde en Kaspersky Internet Security-licens eller abonnement, får du et Kaspersky Standard-abonnement i det nye program.
  • Hvis du havde en Kaspersky Security Cloud- eller Kaspersky Total Security-licens eller -abonnement, får du et Kaspersky Plus-abonnement i det nye program.