Aktivér program

22. september 2023

ID 58751

Vigtigt: Inden aktivering af Kaspersky-programmet skal du kontrollere, at dato og tid på din computer passer til den faktiske dato og tid.

Aktivering af programmet indebærer tilføjelse af et abonnement og tilslutning af programmet til en My Kaspersky-konto.

Bemærk: Der skal bruges en internetforbindelse til at aktivere programmet.

Aktivér programmet, hvis du allerede har et abonnement på din My Kaspersky-konto

Aktivér programmet med en aktiveringskode

Aktivér prøveversionen, hvis den er tilgængelig

Efter du har aktiveret programmet, kan du se de følgende oplysninger i vinduet Profil:

• Abonnementsstatus
  • Aktiv nøgle
  • Udløbsdato og -tidspunkt for abonnementet
  • Antallet af dage til udløb af abonnementet
  • Antal enheder, der i øjeblikket er beskyttet af dit abonnement, og antallet af enheder, som du kan dele beskyttelse med

Bemærk: Nogle abonnementer viser muligvis kun oplysninger om det samlede antal enheder, der kan beskyttes af dit abonnement.