Sådan deaktiveres notifikationer, når enheder opretter forbindelse til mit netværk

9. november 2022

ID 198711

Hvis du vil deaktivere notifikationer, når enheder opretter forbindelse til netværket:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Udfør en af følgende handlinger:
    • Gå til blokken Smart home og klik på knappen Vis i afsnittet Smart home-overvågning.
    • I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Vis i afsnittet Smart home-overvågning.
    • Klik på linket <network name>, der vises i den nederste del af hovedvinduet.
  3. I vinduet Smart home-overvågning skal du klikke på Vandrette prikker-knappen ud for netværket og vælg emnet Aktivér notifikationer.

Kaspersky-programmet viser ikke længere notifikationer, når en enhed opretter forbindelse til dette netværk.

Du kan også deaktivere notifikationer for det valgte netværk, når Kaspersky-programmet viser dig en notifikation om, at en enhed har oprettet forbindelse til dette netværk. For at gøre det, skal du klikke på linket Deaktiver underretninger for dette netværk i vinduet med notifikationer.