Mail Anti-Virus-indstillinger

9. november 2022

ID 85603

Indstillinger

Beskrivelse

Sikkerhedsniveau

Kaspersky-programmet anvender forskellige indstillinger til at køre Anti-virusmail. De sæt indstillinger, der er gemt i programmet kaldes sikkerhedsniveauer:

• Ekstremt. Når dette mailsikkerhedsniveau er valgt, anvender Mail Anti-Virus den strengest mulige kontrol af meddelelser. Mail Anti-Virus scanner indkommende og udgående e-mailmeddelelser og foretager en dyb heuristisk analyse. Det høje mailsikkerhedsniveau anvendes, når du arbejder i et farligt it-miljø. Det kan f.eks. være en forbindelse til en gratis e-mail-tjeneste på et netværk, der ikke er beskyttet af et centralt antivirussystem.
  • Optimal. Det mailsikkerhedsniveau, der skaber den optimale balance mellem Kaspersky-programmets ydeevne og mailsikkerhed. Mail Anti-Virus scanner indgående og udgående e-mails, og den udfører også en heuristisk analyse på mellemniveau. Dette postforsendelse sikkerhedsniveau is anbefalet) by Kaspersky specialists.
  • Lavt. Dette er det mailsikkerhedsniveau, som Mail Anti-Virus kun bruger til at scanne indgående e-mails samt til at udføre en heuristisk analyse på overfladeniveau. Det bruger ikke dette niveau til at scanne arkiver, der er knyttet til meddelelser. Når dette mailsikkerhedsniveau er valgt, scanner Mail Anti-Virus-komponenten e-mail-meddelelser så hurtigt som muligt og bruger den mindst mulige mængde af operativsystemressourcer. Det anbefales, at mailsikkerhedsniveauet Lav anvendes, når der arbejdes i et pålideligt, beskyttet miljø. Det kan f.eks. være et lokalt netværk med centralt antivirussystem.

Handling ved opdagelse af en trussel

• Spørg bruger. Mail Anti-Virus giver dig besked, hvis der opdages et inficeret eller sandsynligvis inficeret objekt, og spørger dig om yderligere handlinger, der skal udføres på det pågældende objekt.

Denne indstilling er tilgængelig, hvis afkrydsningsfeltet Udfør automatisk anbefalede handlinger er markeret under IndstillingerSikkerhedsindstillingerUndtagelser og handlinger ved objektdetektering.

• Vælg handling automatisk. Når der registreres inficerede eller sandsynligvis inficerede objekter, udfører Mail Anti-Virus automatisk den handling, der anbefales af Kasperskys eksperter. For inficerede objekter er denne handling Desinficer. Denne værdi er valgt som standard.

Inden forsøg på at desinficere eller slette et inficeret objekt opretter Mail Anti-Virus en sikkerhedskopi, hvis der senere bliver brug for at gendanne objektet, eller det bliver muligt at desinficere det.

Denne indstilling er tilgængelig, hvis afkrydsningsfeltet Udfør automatisk anbefalede handlinger er markeret under IndstillingerSikkerhedsindstillingerUndtagelser og handlinger ved objektdetektering.

• Desinficer. Slet, hvis desinficering mislykkes. Hvis der registreres et inficeret objekt i en indgående eller udgående besked, forsøger Kaspersky-programmet at desinficere det opdagede objekt. Brugeren kan få adgang til beskeden med en sikker vedhæftet fil. Hvis Kaspersky-programmet imidlertid ikke er i stand til at desinficere objektet, vil det slette det. Kaspersky-programmet tilføjer oplysninger om den udførte handling i beskedemnet: [Beskeden er blevet behandlet]<message subject>.
  • Desinficer. Bloker, hvis desinficering mislykkes. Hvis der registreres et inficeret objekt i en indgående besked, forsøger Kaspersky-programmet at desinficere det opdagede objekt. Brugeren kan få adgang til beskeden med en sikker vedhæftet fil. Hvis objektet ikke kan desinficeres, tilføjer Kaspersky-programmet en advarsel til beskedemnet. Brugeren kan få adgang til beskeden med den originale vedhæftede fil. Hvis der registreres et inficeret objekt i en udgående besked, vil Kaspersky-programmet forsøge at desinficere det opdagede objekt. Hvis Kaspersky-programmet ikke er i stand til at desinficere objektet, blokerer det beskeden fra at blive sendt, og mailklienten viser en fejlbesked.
  • Blokér. Hvis der registreres et inficeret objekt i en indgående besked, tilføjer Kaspersky-programmet en advarsel til beskedemnet. Brugeren kan få adgang til beskeden med den originale vedhæftede fil. Hvis der registreres et inficeret objekt i en udgående besked, blokerer Kaspersky-programmet for, at beskeden sendes, og mailklienten viser en fejl.

Beskyttelsesomfang

Beskyttelsesomfanget inkluderer objekter, som komponenten kontrollerer, når den køres: indkommende og udgående meddelelser eller kun indkommende beskeder.

For at beskytte dine computere skal du kun scanne indgående meddelelser. Du kan aktivere scanning efter udgående meddelelser for at forhindre, at inficerede filer sendes i arkiver. Du kan også aktivere scanning af udgående meddelelser, hvis du vil forhindre, at der sendes filer i bestemte formater, f.eks. lyd- og videofiler.

Scan POP3, SMTP, NNTP og IMAP-trafik

Dette afkrydsningsfelt aktiverer/deaktiverer scanning via Mail Anti-Virus af mailtrafik, der sendes via POP3-, SMTP-, NNTP- og IMAP-protokollerne.

Tilslut Microsoft Outlook-udvidelse

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, scannes e-mail-meddelelser, der sendes via POP3-, SMTP-, NNTP- og IMAP-protokollerne, ved hjælp af en udvidelse, der er integreret i Microsoft Outlook.

Hvis e-mail scannes ved hjælp af udvidelsen til Microsoft Outlook, anbefales det at bruge Cached Exchange Mode. Du kan finde flere detaljer om Cached Exchange Mode og anbefalinger til, hvordan du bruger den i Microsoft Knowledge Base.

Heuristisk analyse

En teknik til at registrere trusler, der ikke kan identificeres ved hjælp af den aktuelle version af Kaspersky-programdatabaserne. Det giver dig mulighed for at finde filer, der kan indeholde ukendt malware eller en ny ændring af et kendt malware-program.

Når filer scannes for ondsindet kode, udfører det heuristiske analyseprogram instruktioner i de eksekverbare filer. Antallet af instruktioner, der udføres af den heuristiske analysator, afhænger af det niveau, der er specificeret for den heuristiske analysator. Niveauet af heuristisk analyse indstiller balancen mellem grundigheden af søgninger efter nye trusler, belastningen af operativsystemets ressourcer og den tid, heuristisk analyse tager.

Scan vedhæftede filer med Microsoft Office-formater

Scanner Microsoft Office-filer (DOC, DOCX, XLS, PPT og andre Microsoft-udvidelser). Office-formatfiler inkluderer også OLE-objekter. Kaspersky-programmet scanner store filer, der udtrækkes fra arkiver, uanset om afkrydsningsfeltet er markeret eller ej.

Spring vedhæftede arkiver over

Scan ZIP, GZIP, BZIP, RAR, TAR, ARJ, CAB, LHA, JAR, ICE og andre arkiver. Programmet scanner ikke kun arkiver efter deres udvidelse, men også efter deres format. Ved kontrol af arkiver udfører programmet en rekursiv udpakning. Dette gør det muligt at opdage trusler i arkiver på flere niveauer (arkiv i et arkiv).

Skan ikke arkiver større end

Hvis dette afkrydsningsfelt markeres, undtager Anti-virusmail arkiver fra scanning, hvis deres størrelse overskrider den værdi, du har angivet. Hvis afkrydsningsfeltet ikke markeres, scanner Anti-virusmail arkiver i alle størrelser, der er knyttet til mailbeskeder.

Scan ikke arkiver i mere end

Hvis afkrydsningsfeltet markeres, vil den tidsperiode, der er nødvendig for at scanne arkiver, der er knyttet til mailbeskeder, være begrænset til den specificerede periode.

Vedhæftningsfilter

The vedhæftningsfilter fungerer ikke for udgående mail messages.

Deaktiver filtrering. Hvis du vælger denne indstilling, filtrerer Mail Anti-Virus ikke filer, der er knyttet til e-mails.

Omdøb markerede typer vedhæftede filer. Hvis du vælger denne indstilling, vil Mail Anti-Virus erstatte det sidste udvidelsestegn, der findes i de vedhæftede filer af de specificerede typer med understregningstegnet (for eksempel vedhæftning.doc_). For at åbne filen skal brugeren således omdøbe filen.

Slet markerede typer vedhæftede filer. Hvis du vælger denne mulighed, sletter Mail Anti-Virus filer af de angivne typer, der er knyttet til e-mail-beskeder.

Du kan angive typerne af tilføjede filer, du skal omdøbe eller slette fra e-mailmeddelelserne i filmaskelisten.

Du kan bruge disse indstillinger i forbindelse med følgende opgaver

Konfiguration af Mail Anti-Virus