Hvad er nyt i den seneste version af programmet

17. januar 2024

ID 119653

Den seneste version af applikationen introducerer de følgende funktioner og forbedringer:

• Nu kan du øge antallet af enheder, der kan beskyttes med dit abonnement. Ikke alle brugere har adgang til denne mulighed.
  • Login på My Kaspersky med Google- eller Apple-konto understøttes ikke længere i Rusland.
  • I henhold til lovkrav har vi tilføjet linket til Kaspersky Stores brugsvilkår på butikssiden i nogle regioner.
  • Forbedret Butik-vindue:
    • Nu kan du bruge Kaspersky Store uden at logge ind på din My Kaspersky-konto. Denne mulighed er tilgængelig med begrænsninger.
    • Forbedret udseende af tilbudskort i Kaspersky Store.
  • Alle advarsler fra programmet har links til de tilsvarende hjælpeartikler.
  • Tilføjet animationseffekter til skjoldbilledet i programmets hovedvindue.
  • Forbedret startskærmen for installationsguiden.
  • Forbedret Sikker søgning-komponenten: nu ændres farven på rammen, når beskyttelseskomponenter slukkes.
  • Elimineret muligheden for at installere ondsindede filer ved overførsel af data under opdateringsprocessen.
  • Forbedret PC accelerationsfunktion. Tilføjet muligheden for at rense din computer fra sporingsfiler oprettet af Kaspersky-programmer.