Sådan får du vist driftsrapporten for programmet

29. august 2019

ID 70885

Kaspersky Anti-Virus fører driftsrapporter for hver af beskyttelseskomponenterne. Ved hjælp af en rapport kan du få statistiske oplysninger om programmets drift (f.eks. kan du finde ud af, hvor mange skadelige objekter der er blevet opdaget og neutraliseret i en bestemt periode, hvor mange gange programmets databaser og moduler er blevet opdateret i samme periode og meget andet).

Sådan får du vist driftsrapporten for programmet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Rapporter.

Vinduet Rapporter viser rapporter om programmets drift på den aktuelle dag (i venstre del af vinduet) og i perioden (i højre del af vinduet).

3. Hvis du vil se en detaljeret rapport om programmets aktiviteter, skal du i øverste del af vinduet Rapporter klikke på linket Detaljerede rapporter. Vinduet Detaljerede rapporter åbnes.

Vinduet Detaljerede rapporter viser data i form af en tabel. Du kan nemt få vist rapporter ved at vælge diverse filtreringsindstillinger.