Sådan sendes datafiler

29. august 2019

ID 71115

Når de er oprettet, bør sporingsfilerne og rapporten om systemets tilstand sendes til specialisterne fra Kasperskys tekniske support.

Du skal bruge et anmodningsnummer for at kunne overføre filer til serveren hos teknisk support. Dette nummer findes på My Kaspersky, hvis du har en aktiv anmodning.

Sådan overfører du datafiler til serveren hos Teknisk support:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Knappen Support nederst i vinduet.

Vinduet Kaspersky Teknisk support åbnes.

3. Klik på linket Supportværktøjer for at åbne vinduet Supportværktøjer.
  4. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på linket Send rapport til teknisk support for at åbne vinduet Send rapport.
  5. Marker afkrydsningsfelterne ud for de data, du vil sende til teknisk support.
  6. Indtast det nummer, som Teknisk support har tildelt din henvendelse.
  7. Klik på knappen Send rapport.

De valgte datafiler pakkes og sendes til teknisk supports server.

Hvis du af en eller anden årsag ikke kan sende filerne, kan datafilerne lagres på computeren og sendes senere fra My Kaspersky-webstedet.

Sådan giver du datafiler på en disk:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Knappen Support nederst i vinduet.

Vinduet Kaspersky Teknisk support åbnes.

3. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på linket Supportværktøjer for at åbne vinduet Supportværktøjer.
  4. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på linket Send rapport til teknisk support for at åbne vinduet Send rapport.
  5. Vælg de typer data, der skal gemmes på disken:
    • Operativsystemoplysninger. Marker dette afkrydsningsfelt for at gemme oplysninger om din computers operativsystem på en disk.
    • Data modtaget til analyse. Marker dette afkrydsningsfelt for at gemme programsporingsfiler på en disk. Klik på linket <antal filer>, <datamængde> for at åbne vinduet Data modtaget til analyse. Marker afkrydsningsfelterne ud for de sporingsfiler, du vil gemme.
  6. Klik på linket Gem rapport på din computer for at åbne vinduet og gemme et arkiv med datafiler.
  7. Angiv arkivnavnet, og bekræft, at der skal gemmes.

Det oprettede arkiv kan sendes til teknisk support fra My Kaspersky-webstedet.