Beskyttelse af appen imod afinstallation

13. marts 2024

ID 152327

Du kan beskytte Kaspersky-appen imod at blive afinstalleret på enheden. Hvis enheden bliver stjålet, vil indtrængende ikke kunne afinstallere Kaspersky-appen og forhindre dig i at bruge funktionen Hvor er min enhed.

Ved ændring af visse systemindstillinger afbrydes beskyttelsesfunktionerne i Kaspersky-appen. Når beskyttelse mod fjernelse er slået til, forhindres disse systemindstillinger i at blive ændret. Når nogen forsøger at ændre dem, låses enheden. Enheden kan låses op igen vha. pinkoden, oplåsningsmønsteret eller dit fingeraftryk.

Sådan beskyttes Kaspersky-appen mod at blive afinstalleret på enheden.

1. På Kaspersky-appens nederste fanelinje skal du trykke på Alle funktioner .
  2. Tryk på Hvor er min enhed .
  3. Lås op for adgang til funktionen med din hemmelige kode, oplåsningsmønster eller fingeraftryk.
  4. Tryk på Beskyt mod fjernelse under Yderligere beskyttelse.
  5. Slå funktionen til.

Kaspersky-appen vil bede om den hemmelige kode, når nogen forsøger at afinstallere appen. Enheden vil blive låst, når nogen forsøger at ændre de systemindstillinger, der påvirker enhedsbeskyttelsen.