Mine apps og rettigheder

13. marts 2024

ID 211814

Om Mine apps-funktionen

Funktionen Mine apps lader dig optimere lagerplads og kontrollere potentielle sikkerhedsrisici på din enhed.

I afsnittet Tilladelser i vinduet Mine apps kan du administrere de tilladelser, du har tildelt apps, der er installeret på din enhed.

I afsnittet Apps i vinduet My Apps, kan du se en liste over de apps, der er installeret på enheden (undtagen systemapps og Kaspersky-appen), se hvilke apps du ikke bruger, afinstallere dem og frigøre lagerplads på din enhed.

I dette afsnit

Analyserer installerede apps

Visning af tilladelser