Kaspersky Internet Security 20

Sådan sendes feedback om Safe Money

29. august 2019

ID 126790

Du kan sende din feedback om funktionaliteten af komponenten Safe Money til Kaspersky eller indberette et problem i denne komponent.

Sådan sender du feedback om driften af komponenten Safe Money:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Safe Money.

Vinduet Safe Money åbnes. Når du åbner vinduet for første gang, tilbyder Kaspersky Internet Security at vise dig, hvordan Safe Money fungerer. Du kan springe denne informationsrundvisning over.

3. Klik på linket Send feedback for at åbne et vindue, hvor du kan give feedback på ydeevnen for komponenten Safe Money.
  4. Bedøm Safe Money på en 5-points skala ved at vælge fra 1 til 5 stjerner.
  5. Hvis du vil tilføje en kommentar til din feedback, skal du indtaste din kommentartekst i feltet Detaljer.
  6. Klik på knappen Send.

Hvis du oplever et problem, når du bruger Beskyttet browser, kan du indberette det til Kaspersky.

Sådan rapporterer du et problem med Beskyttet browser:

1. Klik på linket Rapportér et problem i pop op-vinduet for Kaspersky Internet Security Beskyttet browser i nederste højre hjørne af Beskyttet browser.

I det vindue, der åbnes, kan du indberette et problem med Safe Money.

2. På rullelisten Problem skal du vælge det punkt, der bedst beskriver dit problem:
    • Jeg bruger det ikke. Vælg dette punkt, hvis du ikke bruger Safe Money eller besluttede at fravælge brug af Safe Money.
    • Websteder åbner langsomt. Vælg dette punkt, hvis webstedet er længere tid om at åbne end i en almindelig browser.
    • Beskyttet browser starter, når det ikke er nødvendigt. Vælg dette punkt, hvis websteder, som ikke kræver brug af Safe Money, åbnes i Beskyttet browser.
    • Webstedsgodkendelse mislykkedes. Vælg dette punkt, hvis der opstår fejl under godkendelsesforsøg på et websted, der er åbnet i Beskyttet browser.
    • Webstedet vises forkert eller åbner ikke. Vælg dette punkt, hvis websteder ikke åbnes i Beskyttet browser eller vises med fejl eller forvrængninger.
    • Bekræftelsesfejl for webstedscertifikat. Vælg dette punkt, hvis der vises fejlmeddelelser under godkendelse af webstedscertifikater.
    • Kunne ikke tage et skærmbillede, når beskyttet browser kører. Vælg dette punkt, hvis der ikke oprettes skærmbilleder i Beskyttet browser.
    • Fejl ved indtastning af data fra tastaturet eller fra udklipsholderen. Vælg dette punkt, hvis der opstår fejl under dataindtastning i Beskyttet browser.
    • En webside, der er åben i beskyttet browser, udskriver ikke. Vælg dette punkt, hvis du ikke kan udskrive en åben side på et websted.
    • Der vises en meddelelse, der advarer om vigtige operativsystemopdateringer, der ikke er installeret. Vælg dette punkt, hvis meddelelsen "Vigtige systemopdateringer er ikke installeret" vises, når Beskyttet browser kører.
    • En anden browser kører som beskyttet browser. Vælg dette punkt, hvis Beskyttet browser er åben i en anden browser end den, hvor du startede den.
    • Fejl under behandling. Vælg dette punkt, hvis Beskyttet browser har returneret en fejl.
    • Andet. Vælg dette punkt, hvis det problem, du oplever, ikke omfattes af de andre punkter.
  3. Hvis du vil sende flere oplysninger om dit problem til Kaspersky, skal du angive beskrivelsen i tekstfeltet Detaljer.
  4. Klik på knappen Send.

Hvis programmet ikke kan sende feedbacken (f.eks. hvis der ikke er internetforbindelse), gemmes feedbacken på din computer. Feedback gemmes i 30 dage.

Du kan sende feedback om driften af komponenten Safe Money op til 10 gange om dagen.

Du kan også sende feedback, efter komponenten Safe Money er deaktiveret. Når komponenten er deaktiveret, kan du sende feedback én gang pr. måned.