Kaspersky Internet Security 20

Sådan åbnes et websted hurtigt i Beskyttet browser

29. august 2019

ID 158739

Du kan hurtigt åbne et websted i Beskyttet browser via programikonets genvejsmenu i meddelelsesområdet eller via programikonets genvejsmenu på proceslinjen.

Sådan åbnes et websted i Beskyttet browser:

1. Udfør en af følgende handlinger:
    • Vælg Safe Money: åbn websted i genvejsmenuen for programikonet i proceslinjens meddelelsesområde.
    • Åbn genvejsmenuen for programikonet på proceslinjen.
  2. Vælg et bestemt websted.

Det valgte websted åbnes i Beskyttet browser.

Genvejsmenuen viser de to websteder, der oftest åbnes i Beskyttet browser, samt de tre websteder, som du senest har åbnet i Beskyttet browser.