Kaspersky Internet Security 20

Vinduet Adgangskodebeskyttelse

29. august 2019

ID 70293

Vis alle | Skjul alle

Linket Skift eller fjern adgangskode er tilgængeligt, hvis der tidligere er blevet indstillet en adgangskode til at beskytte adgang til funktionerne i Kaspersky Internet Security.

Skift eller fjern adgangskode

Ny adgangskode

Bekræft adgangskoden

I afsnittet Adgangskodeomfang kan du angive, hvilke dele af programadministrationen du vil beskytte med en adgangskode.

Konfiguration af programindstillinger

Administration af Forældrekontrol

Lukning af programmet

Fjernelse af programmet

Du kan bruge disse indstillinger i forbindelse med følgende opgaver

Sådan beskytter du adgang til Kaspersky Internet Security administrationsfunktioner med en adgangskode