Kaspersky Internet Security 20

Sådan beskytter du adgang til Kaspersky Internet Security administrationsfunktioner med en adgangskode

29. august 2019

ID 70756

En enkelt computer deles muligvis af flere brugere med blandet erfaring med og viden om it. Ubegrænset adgang til Kaspersky Internet Security og dets indstillinger for forskellige brugere kan kompromittere computerens sikkerhedsniveau.

For at begrænse adgangen til programmet kan du indstille en administratoradgangskode og angive, hvilke handlinger der skal kræve indtastning af denne adgangskode:

• Konfiguration af programindstillinger
  • Afslutning af programmet
  • Fjernelse af programmet

Sådan adgangskodebeskyttes adgangen til kontrol over Kaspersky Internet Security:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. I venstre del af vinduet skal du vælge afsnittet Generelt og klikke på linket Konfigurer adgangskodebeskyttelse for at åbne vinduet Adgangskodebeskyttelse.
  4. Udfyld felterne Ny adgangskode og Bekræft adgangskoden i vinduet, der åbnes.

Krav til adgangskode:

1. Adgangskoden skal indeholde mindst otte tegn
    2. Adgangskoden skal indeholde mindst ét tal
    3. Adgangskoden skal indeholde både store og små bogstaver
  5. Angiv i indstillingsgruppen Adgangskodeomfang de programhandlinger, som du vil begrænse adgangen til.

En glemt adgangskode kan ikke gendannes. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du kontakte teknisk support for at få adgang til Kaspersky Internet Security-indstillingerne igen.